| al3xutza a întrebat:

Hey. ajutati-ma si pe mine. la sfarsitul vacantei am stat cu un baiat, dupa care ne am certat si eu am avut alta relatie, m m am despartit de acela si el a fost foarte suparat ca am avut aceea relatie dupa care am vrut iarasi sa stau cu el dar nu a mai vrut el ca a zis ca nu mai are incrdere in mine dupa care el ma tot cauta iar acum sta cu o fata din cls cu el. ce sa fac? vreau sa stau iarasi cu el! ma ajutati? pentru raspunsul care o sa functioneze dau funda! please help me!sadsadsad

Răspuns Câştigător
| cristi11cristian a răspuns:

Buna! pai se pare ca acesta crede ca la-i tradat sentimental (cu toate ca v-ati certat, acesta inca spera la o alternativa de a fi din nou impreuna ) in schimb tu ai decis sa pui capat definitiv, aseadar se explica de ce acesta e ranit, astfel cautandu-si o alta jumatate care sa il completeze si sa-i aline suferinta pe care ia-i provocato, direct sau indirect! consecventa faptelor deduce prin urmare ca u il iubeai, dar nu erai sigura pe sentimentele tale, iar dat fiind ca ai vrut sa incerci ceva nou, iar prin urmare ti-ai dat seama ca sentimentele tale sunt mult mai puternice decat ai fi crezut pentru acesta; dar din pacate el deja se pare ca sa revansat si a mers mai departe!
Acum e cam tarziu sa retrezesti sentimentele sala fata de tine, si nu prea sunt sanse sa va impacati din nou, mai ales ca el are deja pe altcineva! intr-un final ce ai putea face inca e sa-i arati, sau sa-i sugerezi, prin gesturi, trucuri de orice natura, sa il ademenesti, mai ales ca il stii ca persoana, profita de asta! intra in mintea lui si anticipeaza!
E destul de dificil, sa il faci sa uite, asea ca trebuie sa vii cu ceva care sa-i ia gandurile de la acel ceva, revanseaza-te fata de el intr-un mod diferit, sau intra in anturaje comune, filtreaza cu altii (fii sigura sa fie si el acolo) si sa te vada curtata de cat mai multi, dar nu neaparat a ceda acestora! fa te mai chipesa decat de obicei, astfel ii poti recastiga din nou atentia, si prin urmare sa fie din nou al tau! succes!