| BiaBybbyBia a întrebat:

Hey allwinking. AJUTOOR! Am o nedumerire.Mama a avut un iubit. Si din cate stiu eu de la ei, s-au iubit foarte mult si inca mai se iubesc. Dar au luat o pauza de ceva vreme din cauza lui tata(sper ca se intelege ce vreau sa zic...). Eu pe acel barbat tin la el ca la un prieten fooooarte bun, si il iubesc ca pe un tata. Problema este ca m-am vazut cu el astazi, am vorbit muult si el m-a luat in brate si imi spune ca I-a fost dor de mine si ma pupa pe obraz(pana aici nu e ceva rau). Dar la un momentdat a vrut sa ma sarute si in acelasi timp imi spunea ca sunt superba si ca sunt leit mama. eu m-am facut ca ma grabesc si ca deja am stat prea mult. Nu stiu ce sa cred. Ajutati-ma voi va rog! Tin sa mai precizez o data: tin la acea persoana ca la un tata!

Răspuns Câştigător
| Anemona2020 a răspuns:

Probabil esti destul de dezvoltata pentru varsta ta si de aceea.Presupun eu ca acum ca te ai facut mai mare a inceput sa te observe, dar sa stii ca nu trebuie sa mai ai incredere in el pentru ca este un om rau, si incearca sa isi bata joc de tine. Nu tine la tine ca la o fiica nici nu ma mira la varsta lui dar si asa acum ca numai este cu mama ta ce s-a gandit sa se dea la tine ca poate il placi. Sfatul meu este ca sa numai ramai singura cu el ca nu sti ce se poate intampla... stai departe de el si vorbeste cu mama ta. Ea mai tine legatura cu el? spune-i ce a facut, ea o sa inteleaga sau daca ea nu intelege atunci vorbeste cu tatal tau. Sa fi sigura de pe acum ca el o sa nege asta o sa zic ca nu e adevarat si ca asa ai avut tu impresia, roag o pe mama sa fie discreta.pentru ca dupa el sa nu se razbune pe tine pentru ca i ai zis mamei tale. Dar ai mai fi o varianta cum a zis cineva pe aici nu te mai intalni cu el un timp, vezi dupa daca mai face asa dar sa nu fi cu el singura in casa te rogg nu sti ce i se nazare. sper ca te am ajutat.

11 răspunsuri:
| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a răspuns:

Discuta aceasta problema cu mama ta. Sau poate ai interpretat gresit gesturile lui. Cel mai bine e sa vobesti cu mama ta. happy

| Xenya a răspuns:

Ce face el se numeste pedofilie.Trebuie sa ii spui mamei tale, cu asemenea lucruri nu este de joaca.

| BiaBybbyBia explică (pentru Xenya):

Eu cred in capul meu ca ii este dor de mama si prin mine o vede pe mama. Nu stiu exact...ma gandesc si eu.

| Xenya a răspuns (pentru BiaBybbyBia):

Este bolnav...se numeste pedofilie... daca te documentezi putin despre ce inseamna o sa iti schimbi parerea.

| Ruxandra15 a răspuns:

Sa iti zic sincer? E clar ca profita de mama ta ca sa se dea la tine. Sti cum e uni nu au tata si sunt fericiti de asta iar altii ii urasc pentru ca ii au si multi sunt alcoolici. Spune-i mamei tale ce s-a intamplat sa nu-mi zici ca nu te crede. Daca nu te crede fara suparare dar e cam fraiera si crede toti pampalai.Incearca sa nu te mai vezi cu el o saptamana si dupa cautal sa vezi daca face la fel. Daca ai vreo intrebare, nedumerire, cauta-ma

| Anemona2020 a răspuns:

Da ceilalti au dreptate vorbeste cu mama ta se cam da la tine si din cate vad el nu prea te considera fiica lui. dar zi-mi a mai facut vreodata asa sau e prima oara?

| BiaBybbyBia explică (pentru Anemona2020):

E prima oara cand se intampla. Dar tot nu poate fi faza ca o vede pe mama in mine. Sincer cam semanam noi doua si de aia ma gandesc la varianta asta mai mult

| Anemona2020 a răspuns (pentru BiaBybbyBia):

Normal asta e vrajeala... sincer nici eu nu stiu cum sa interpretez ceea ce face el.Imi poti spune cati ani ai? daca nu te deranjeaza?

| BiaBybbyBia explică (pentru Anemona2020):

Aproape 15, el imi zice ca arat de 17-18 si el are 34

| Anemona2020 a răspuns (pentru BiaBybbyBia):

Probabil esti destul de dezvoltata pentru varsta ta si de aceea.Presupun eu ca acum ca te ai facut mai mare a inceput sa te observe, dar sa stii ca nu trebuie sa mai ai incredere in el pentru ca este un om rau, si incearca sa isi bata joc de tine. Nu tine la tine ca la o fiica nici nu ma mira la varsta lui dar si asa acum ca numai este cu mama ta ce s-a gandit sa se dea la tine ca poate il placi. Sfatul meu este ca sa numai ramai singura cu el ca nu sti ce se poate intampla... stai departe de el si vorbeste cu mama ta. Ea mai tine legatura cu el? spune-i ce a facut, ea o sa inteleaga sau daca ea nu intelege atunci vorbeste cu tatal tau. Sa fi sigura de pe acum ca el o sa nege asta o sa zic ca nu e adevarat si ca asa ai avut tu impresia, roag o pe mama sa fie discreta.pentru ca dupa el sa nu se razbune pe tine pentru ca i ai zis mamei tale. Dar ai mai fi o varianta cum a zis cineva pe aici nu te mai intalni cu el un timp, vezi dupa daca mai face asa dar sa nu fi cu el singura in casa te rogg nu sti ce i se nazare. sper ca te am ajutat.

| WhiteTiger15 a răspuns:

Pai poate ca tu il consideri ca un tata dar el se gandeste la altceva ar trebui sa ii spui mamei tale.

| MickeyMouseLove a răspuns:

Ar fi mai bi sa discuti problema cu mama