anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey all... am nevoie de akutorul vostru ca is intr-o situatie incomoda din care as vrea sa ies cat se poate de bine. Deci : cunosc 2 baieti care ar da orice sa fie cu mine, stiu asta, au dovedit-o de nenumarate ori, is foarte sigura de sentimentele lor doar ca... pana acum 2 saptamani il iubeam pe unul dintre ei la nebunie doar ca atunci l-am cunoscut pe celalalt si am inceput sa-l plac, incetul cu incetul, din ce in ce mai mult. Diferenta intre ei e aceea ca primul e foarte departe de mine dar celalalt e din oras cu mine si e dispus sa vina sa ma vada oricand! pe cine sa aleg? si cum sa fac sa nu sufere foarte mult, sa nu ma cert cu nimeni ( nu-mi place sa fie cineva suparat pe mine )! Please help me puppy dog eyes!

Răspuns Câştigător
| Madiiiii a răspuns:

Pai si eu sunt cam in aceesi situatie.
Numai ca,de cel de la distanta ma simt mai atasata,datorita faptului ca ne stim si de mai multa vreme.
Alege-l pe cel la care ti mai mult,oricum e destul de dificil ca ai sa te intrebi uneori "Ce-ar fi fost daca il alegeai pe celalalt?"
Si in privinta supararii,daca tine la tine cu adevarat,in ciuda unui refuz,nu se va supara,si va accepta situatia, cu demnitate, cred big grin!

2 răspunsuri:
| bastiu03 a răspuns:

Alege-l pe cel cu madularul mai scarbavnic

| DanielJackson a răspuns:

Gandeste-te bine,il vrei pe unul din ei pentru ca sa ai si tu un iubit sau il vrei pentru ca il iubesti? Raspunde-ti la intrebarea asta si vei sti pe care sa-l alegi. Nu te gandi la cat e de bogat sau frumos sau unde locuieste sau altele, pus si simplu alege-l pe care il iubesti, daca intra-devar il iubesti pe vreunul.