Chiar nu am idee.dar cred ca poti lua o rama pentru fotografii si sa faci un colaj cu momentele voastre petrecute impreuna.sunt sigura ca ati avut suisuri si coborasuri.dar dragostea voastra a rezistat! sper ca te-am ajutat:*
Mei sunt curios si eu, ps lasati raspuns si cu cadou pentru fete, o sa urmaresc intrebarea
Daisy sunt multe chesti, spre exemplu sunt inimioare alea de sunt pe jumatate si una o poarta prietenu tau si a doua u si pe a lui ai putea scrie numele tau si pe a ta al lui, sau ai putea face o inimioara cu o poza de a voastra, sau faza cu colajul ii o idee destul de faina ...si app pentru Aliy_7105 daca chiar vrei sa impresionezi o fata de Sf Valentin invit-o la tine dar inainte umple camera de petale de trandafiri si lumanari pregateste si tu acolo o sticla de sampanie sau ceva fa asta si dupa aia zi-mi daca eu placut sau nu fetei
Cumpara ceva simboli pnm ceva la care atunci cand se va uita la acel ceva sa isi aminteasca de tine/voi2 simplu... ceva care sa va caracterizeze(2-lea exemplu)
Un ceas,
O carte,
O esarfa,
Un portofel,
Un cd cu muzica preferata,
Parfumul preferat,
Un bilet la cinema, eventual sa mergeti amandoi.
Lucruri practice pentru camera lui,
O curea draguta...