| Roxy a întrebat:

Hey all:* As vrea sa cer mai multe pareri(si fete si baieti )
Am fost invitata impreuna cu varul meu (mie mai ceva ca un frate:X) sa mergem cu cortul... Dar Roby(varumio)nu poate veni caci pleaca in excursie. Cei care mau invitat imi sunt prieteni foarte buni dar daca ma duc singura toti se vor da la mine si vor vrea sa fim impreuna dar din pacate eu nu prea mai vreau astfel de relati(de 3 zile si doar pentru distractie)
Si am un prieten (pe care il plac)si as vrea sa il chem pe el in locul lui Roby ca sa nu se mai dea toti la mine si poate poate imi iese ceva cu acel prieten... Voi ce ziceti? Sa il chem sau nu?

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Da! Da! Cheamă-l.
Ce se poate întâmpla în cel mai rău caz? Nu-ţi iese nimic cu acest băiat dar nici nu se dau toţi la tine!
N-ai nimic de pierdut.
Cheamă băiatul şi distracţie plăcută!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

De unde esti atat de sigura ca se vor da toti la tine?!

| Lorelai a răspuns:

Da, e o idee buna sa il chemi pe prietenul tau.

| Roxy explică:

Pai stiu ca se dau la mine ca ii cunosc foarte bine(am fost colegi 4-5 ani de zile si dupa aceea eu m-am mutat la alt club dar am ramas prieteni).
Si stiu ce le poate capul cand au chef de distractiebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheama-l. e o idee buna. asa nu se vor da la tine. si nici poate iti iezse ceva cu baiatu ala.incercarea moare ultima

| crazyboyy a răspuns:

Pai tu ce zici? Sa il chemi sau nu?
Eu zic sa il chemi ca cine stie cand o sa mai aveti ocaziawinking

| theseeker a răspuns:

Anunta-i pe cei care v-au invitat ca vei veni cu prietenul in locul varului tau si scapi si de relatiile de 3 zile.