Imi place sa tatonez terenul, sa flirtez fooarte subtil in asa fel incat niciodata sa nu-si dea seama ce vreau cu adevarat!
Flirtez usor si cu altii ca sa stie ca nu duc lipsa de pretendenti; ma bag in seama cu totii prietenii baieti si sunt de gasca cu toata lumea!
Intr-un final face el prima miscare si accept
Pur si simplu duc orice conversatie la un alt nivel. Tachinez persoana aceea si prin cuvintele mele ii dau de inteles la ce ma gandesc si isi da seama si ea. Daca imi raspunde in acelasi mod e si mai bine.
Stilu tau...hm.daca tu, fata, agati, si deja ai un"stil", at cred ca esti cam usoara...no hard feelings
At scuze... s-a inteles altceva din cum ai pus tu intrebarea asta cu primul pas nu e ceva rau, mai ales daca stii sigur ca si el te place si ca poate iesi ceva si scuze inca o data, m-am gandit la cu totu' altceva, mi-am facut alt scenariu.
Nu sunt usoara... dar daca un baiat se uita insistent la mine si imi place intru in joc...am avut 1 singur prieten cu care am stat 2 luni. Daca prin expresia "stilul meu"se intelege ca sunt usoara. Mie groaza sa ma gandesc in ce lume traim.
si in unele cazuri cand sunt indragostita de un baiat timid poate fac eu primul pas pentru ca el are o retinere poate. Ce e rau in asta?