anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey am 11 ani si imi place de un baiat cu un an Mai mare care ma place si el. Vara Asta m-a intrebat daca vreau sa fin impreuna si i-am sous ca da. Dar eltot insists sa ne sarutam si

eu nu accept si de ceva vreme nu prea am Mai vb de cand nu am putut sa merge la un bal cul el.

Ce pot sa fac sa se indragosteasca din nou de mine? Fundita

Răspuns Câştigător
| gestfacoff a răspuns:

Stiu ca dragostea nu are varsta.
dar fara suparare la 11 ani esti cam mica puppy dog eyes si eu aveam in cap baieti pe atunci si acum regret, deoarece am lasat ceva timp scoala mai deoparte. dar dupa ce am gandit limpede si am realizat ca sunt prea mica si ca am o viata intreaga ca sa ma sarut sau mai stiu eu ce am renuntatbatting eyelashes!

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa inteleg ca indragosteala te face sa scrii ca o analfabeta?
Pune mana pe vreo gramatica si uita-te si cand tastezi ca de indragostit ai timp o viata, dar de invatat, de la o varsta incolo ti se topeste si ce n-ai! In cap.

| Paradise a răspuns:

În primul rând, ÎNVAȚĂ SĂ SCRII.
În al doilea rând, ești puțin cam mică.

| denylov3 a răspuns:

Asta e o prostie. vin si astia de 10-11 ani prind si ei ceva de la cei de peste 16 ani si acum gata is indragostiti ce dragoste e aia daca nici macar nu va sarutati aia e o joaca ca intre copii! Mai asteapta 2-3 ani ai timp toata viata numai de asta

| irinusca264 a răspuns:

Scriam pe iPad si trebuia sa merg la pregatire asa ca m-am grabit fffff tare

| BudăSpiritOfVengence a răspuns (pentru irinusca264):

In visul tau?laughing)))) ai vrea tu, ipad sincer nu cred ca stii cum aratastraight face
cica BALlaughing))))) LOL

| iLuzioNistuL a răspuns:

1) Mai lasa iubitii ca ai destul timp la dispozitie pentru a gasi un iubit
2)Mai du-te si tu o zi doua pe la scoala ca vad ca nu mai stii sa scriihappy. Baftawinking