Prietenul tau trebuie sa nu il lase pe acel baiat sa te sarute. Nu tb sa ii dai ignore si sa ii spui acest lucru ca tb sa iti ia apararea
"uneori era de fata"? Dar de cate ori i-ai lasat pe prietenii lui/altii sa te sarute? La 13 ani esti prea preocupata de triunghiuri amoroase.Le zici calm ca te deranjeaza si ca nu vrei sa mai ai de aface cu ei daca nu se schimba situatia.Gaseste niste activitati constructive si lasa explorarile cavitatii bucale sau corporale pentru mai incolo.
Acel baiat nu e pentru tine, nu il poti numi prieten daca a aceptat asa ceva.Cel bai bine e sa il inori si sa fii indiferenta.
...Si eu am 13 ani sshi, de curand, am trecut prin ceva asemanator. L-am prins pe iubitul meu sarutandu-se cu o blonda pe care o poreclim SeSe. Mi-era prietena foarte buna! Am fost complet distrusa. dar m-am razbuna (stiu ca e absurd, dar i-am taiat parul cand statea cu spatele la mine, cu o foarfeca de croitorie) ma roog. Cred ca ar fi mai bine sa vorbesti odata doar cu el si sa ii spui ca de fapt nu ti-a placut de fapt de baiatul celelat si spune-i ca te tot ameninta. Dupa ce ai clarificat lucrurile, vorbeste cu prietena ta, si intreab-o de ce ti-a facut asa ceva. Sunt sigura ca te simti foarte tradata...
Ar trebui sa mai iei o pauza cu baieti si sa-ti faci dupa un timp prieteni.
Doamne! In ce situatie naspa esti!
Dupa cite am inteles, Prrietena ta la inceput nu a vrut, sa fie cu el si apoi a cedat si a acceptat ccererea baiatului.Eu cred ca baiatul vrea doar sa se razbune pe tine, dar fata e o prostutsa pentru si-a lasat cea mai buna prietena in fata unui baiat.