Buna. Scurgerile maro inainte de menstruatie sunt normale. Este sange amestecat cu o scurgere normala vaginala. Cel mai bine ar fi sa faci o vizita la medicul ginecolog sa te asiguri ca totul este bine. Cat timp nu te doare ceva, iar menstruatia iti vine normal, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Am trecut si eu prin asta, si inca trec, si nu am probleme.
Recomandat este si ca o data la 6 luni sa mergi la consult sa te asiguri ca esti bine. Exista riscuri ca femeile sa faca chisturi sau alte lucruri de acest tip fara sa-si dea seama, dar asta nu are legatura cu ceea ce ai zis, deci nu te speria.
Doar daca ar fi vorba de prima sangerare menstruala ar fi logica, normala si de inteles aceasta starea a ta de panica. Atat inceperea menstruatiei cat si modul de manifestare a acesteia, poate sa se produca in mod diferit de la un ciclu menstrual la altlul. Acea picatura de sange de culoare maronie cel mai probabil reprezinta un sange care a fost eliminat intr-un timp putin mai lung si din acest motiv s-a produs oxidarea fierului aflat in hemoglobina din sange, culoarea devenind brun-roscat sau chiar negricioasa si in acelasi timp sangele s-a si descompus partial ceea ce a imprimat aparitia mirosului neplacut. Nu ai absolut nici un motiv de ingrijorare fiindca cele descrise reprezinta o stare....de normalitate. Multa sanatate!
Bună. E totul in regula asa au mai toate fetele inaintea menstruatiei, nu te speria. Aceasta scurgere e un fel de avertizare ca iti va veni ciclul mentrual. După cateva zile iti va curge sangele care trebuie eliminat si gata. Nu te panica!