Gresesti, se dau raspunsuri la misto pentru tarfele de varsta ta. Nu ca nu as vrea sa iti dau si tie unul asemenea, dar numele tau imi aminteste de o prietena si ma voi abtine. De ce sa-i spui mamei tale de acum? Asteapta sa ajungi in a 12a, vezi ce medii ai, vezi daca mai esti cu el si abia apoi poti discuta cu ea. Nu bate toaca cu 10 ani inainte, ca va faceti voi planuri este una, ca le expuneti in fata familiilor este alta. Mai bine mai astepti.
Legat de frica ta (nu iti mai raspund la prima intrebare, iti raspund aici) Nu ai ce sa faci, trebuie sa te obisnuiesti cu ea, un om nu va fi niciodata al tau, exista mereu riscul de a nu mai fi langa tine. Incearca sa nu te mai gandesti la asta, pentru ca daca vei continua asa, s-ar putea ca tocmai asta sa-l faca sa se debaraseze.
Se dau raspunsuri la misto daca intrebarea e pusa in aceeasi cheie.
problema ta e mai mult una de lipsa a increderii in sine. te-ai asteptat de la prima relatie la ce nu ai avut parte si asta te-a ranit si te-a facut sa nu te vezi cu ochi buni ca persoana.
e cam devreme sa vorbesti cu mama ta despre asta, lasa timpul sa mai puna ceva bile albe in favoarea ta si cand va veni vremea sa iti alegi facultatea alegi una din Bucuresti care e mai buna decat ce ai putea avea tu in orasul tau si mama ta va intelege dorinta de a pleca din oras dpdv scoala nu dpdv amoros, altfel sustinandu-te!
spor la scoala, traieste cu iubitul tau incercand sa mai zambesti si fortat cand te apuca gandurile alea rele. fii femeie delicata si pe el il va tine langa tine treaba asta, incearca sa aduci mereu ceva frumos in relatie si nu vei avea de pierdut.
Scuze,dar ma apuca un pic plansul de la povestea ta...
e clar esti o fata de fel mai sensibila care are nevoie de multa afectiune (iubire),acum sa stii baiatul asta chiar pare de treaba cum il descri tu,planul tau si al lui cu facultatea s-ar putea sa functioneze.
TOTUSI,uneori baietii au mai multe fete decat una. iubitelul tau cel sensibil si bun,poate avea si o fata de pedofil insensibil!
totusi cred ca el e tipul care tine la tine! deci in privinta asta nu-ti fa asa multe griji!:D
acum... cum sa scapi de incidentul din trecut. sa stii ca este destul de greu! acest bucifal(tipul ala tampit care te-a adus la disperare)te-a ranit rau de tot la inima!
eu zic asa... gandeste-te ca esti mai puternica decat boul ala din trecut. atunci cand iti vine sa plangi din cauza frici despre relatia trecuta imagineaza-ti ca tocmai l-ai doborat in lupta pe boul care aproape era sa te omoare!
acum sa stii ca nu stiu daca o sa functioneze, dar incearca sa nu te mai gandesti la trecut sau la viitor ci doar in prezent si s-ar putea sa-ti treaca
totusi daca nu functioneaza du-te la pshyholog!
acum in legatura cu planul de viitor sa te muti la o facultate din Bucuresti, eu zic sa-i spui mamei tale, este un plan foarte frumos, n-are de ce sa se supere! ar trebui sa fie chiar foarte happy (fericita)...
acum relaxeaza-te! uite am gasit o melodie pe net care i se potriveste iubitului tau din prezent si tie!
https://www.youtube.com/watch?v=nCHdTadhyQc
:D
Te duci la facultate, o sa te distrezi maxim vei cunoaste baieti noi, el fete noi, de ce va puneti deja streangul la gat? veti pierde toata viata faina de student daca va mutati impreuna, aveti atatea de trait, atatea cearsafuri va asteapta si voi dati cu piciorul din cauza unei persoane, despariti-va acum altfel o sa va f**** rau viata minunata de student