anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Am 17 ani si sunt fata! Dupa ce prietenul meu ma excita si ma mangaie in zona intima incepe sa ma doara burta! Tin sa mentionez ca nu am mai facut sex pana acum si ca imi baga si degetul cateodata.Este normal sa ma doara burta si sa am o senzatie naspa? Adica atunci imi place dar apoi...incepe si ma doare burta dupa putin timp. Ce imi recomandati sa fac?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Te doare burta pentru ca lipseste finalizarea. Daca era cu penetrare.Adica orgasm.Pe baieti ii dor testiculele cand nu se descarca.Mai citeste despre astea.Ca nu stii nimic.

14 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu este normal sa apara nici senzatia de disconfort cu atat mai putin cea de durere cu exceptia momentelor in care te masturbeaza printr-o "degetica" mai intensa poate chiar putin brutala. O explicatie logica sau stiintifica nu se poate formula poate doar o parere, sa nu reprezinte de fapt niste crampe ale muschilor abdominali in momentul in care apare relaxarea de dupa tensiunea care probabil a fost provocata de o excitatie mai intensa. Ar putea reprezenta o explicatie poate putin mai hazardata. big grin

| mihai69 a răspuns:

E normal - se adună tensiune sexuală fără „finalizare".
La băieți, produce dureri de testicule.
Fă ceva și mergi până la orgasm. Cu sau fără ajutorul lui.

| SteFannZz a răspuns (pentru mihai69):

Pot ajunge la orgasm daca ii spun lui sa faca mai repede si mai mult?

| mihai69 a răspuns (pentru SteFannZz):

Cel mai bine e să încerci tu odată (sau de mai multe ori) singură, liniștită, relaxată, ca să vezi exact ce și cum, și abia pe urmă să îi poți spune lui exact ce să facă. Mult mai plăcut pentru tine ar fi dacă s-ar apleca și ți-ar oferi mai bine un sex oral, dar nu toți băieții au această plăcere. sad

Imi face si sex oral si imi place foarte mult...si mie si lui...dar nu se poate mereu ca na..parintii.happy

A si apropo...nu imi place sa ma masturbez..nu prea sunt de acord cu asta

De aici deduc două lucruri: primul - niciodată NU ești perfect relaxată când practicați jocurile sexuale. E cea mai sigură metodă de a nu ajunge (ca fată) la orgasm.
Și al doilea - nu ești nici suficient de deschisă în ceea ce privește sexul, astfel încât aceste inhibiții își pun amprenta și asupra capacității tale orgasmice.
Îmi pre rău, mai mult nu am cum să te ajut - eu am spus unde ai de lucrat. Multă baftă!

Eu vreau sa facem sex dar nu prea putem...din cauza parintilor nostri.Cand ii mai fac eu sex oral sau el mie sau tot felul de chestii d astea facem cu frica pentru ca suntem in casa cu ai nostrii...se poate din aceasta cauza?

| johnbucuresti a răspuns (pentru SteFannZz):

Voi nu aveti bani de un hotel
sau nu gasiti un parc
sau nu puteti merge la un film

| SteFannZz a răspuns (pentru johnbucuresti):

Cum sa faci asta in parc?laughing sau la film

Păi eu ce spuneam mai sus?!? clar că de aia!

| johnbucuresti a răspuns (pentru SteFannZz):

Pe vremea mea asa se facea, si la cinematograf, si in crang, eu veneam cu patura servetelele, sampanie, prezervative... si ea barimi se prezenta la ora stabilita
stii ce misto este in crang, nu te vede nimeni
exista si parcuri cu padure mai deasa

dar hotelul costa si 40 ron / ora sau 60 ron / 3 ore
sau 70 ron / noapte

| Emilian65 a răspuns:

Durerea de burta este ca urmare a reactiei orgnismului tau fata de excitarea maxima pe care ti-o produce iubitul tau.

| SteFannZz a răspuns:

Sincer nu prea am intelesbig grin Eu ma excit cand imi face "degetica"...imi place dar apoi am un discomfort si ma doare putin burta...de ce? ce ar trebui sa fac?