| Werimar a întrebat:

Hey..am 18 ani si ca sa trec direct la subiect nu am avut nicio data o relatie. In momentul de fata sunt cam disperat, si nu pentru ca nu am prietena ci pentru ca nu stiu daca trebuie sa imi schimb comportamentul sau nu. Incercari de relatii am avut, insa toate au cam inceput si s-au terminat in acelasi mod. Long story short... fata ma place dar in final tot singur ajung si ele isi gasesc pe altcineva. De exemplu ultima intamplare, vad fata, facem cunostinta, imi da numarul ei, pare la randu ei chiar dornica sa ma cunoasca mai mult decat ca pe un simplu prieten, am vorbit sa ne vedem, ea si-a cerut scuze si a zis ca e ceva urgent... later that day se "combina" cu altcineva. Eu de felul meu sunt un tip de treaba si de multe ori cred ca asta e motivul principal pentru care nu imi gasesc o prietena. Nu ma intelegeti gresit, nu sunt genul care sa fie bagat in friendzone si sa puna femeia deasupra la orice..si sa accepte orice. Dar totusi nu inteleg, nu stiu daca mai are rost sa incerc sa imi fac o prietena sau efectiv sa las totul balta si sa nu ma mai intereseze, cu toate ca daca fac asta imi e teama ca o sa ajung altfel decat sunt acum, genul de tip misogin si care nu stie respecta o fata. Poate chiar asta trebuie..nu stiu. Help me daca aveti vreun sfat. happy

Răspuns Câştigător
| Maya2014 a răspuns:

Eu zic sa ai rabdare.Nu te arunca intr-o relatie din prima pentru ca s-ar putea sa descoperi o latura foarte urata.Baietii ca tine sufera cel mai mult pentru ca ele isi bat joc.La un moment dat o sa gasesti fata potrivita, nu-ti face griji.Nu trebuie sa te schimbi, dar iata un sfat :,, Fii bun cu cine merita si rau cu cine trebuie". Fetele din ziua de azi cauta altceva si sunt sigura ca daca aveai bani cu sacul si masina/masini,, bengoase", toate erau acum la picioarele tale.Eu zic sa alegi cu mare atentie fata cu care iti doresti sa ai o relatie.happy

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum nu are rost sa iti omori nervii cu fetele pentru ca ele vor sa-si traiasca viata la tinerete si pe la 27 de ani trebuie sa-ti faci griji, momentan e bine ca ai fost cuminte pana acum si tinandu-te de studii vei ajunge o persoana mai presus fata de tinerii astia care le arde doar de prostii si nu de carte, noroc in viata sa ai.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Nu esti nici urat prost sau orice altceva.iti spun dupa cum scrii.scuze ca nu am vazut de prima data ca mi-a aparut raspunsu

| leftside a răspuns:

Stai relax, o sa vina apa si la moara ta.

| cookyeh a răspuns:

Fii tu insuti si iti vei gasi pe cineva la fel ca tine sau care te place asa cum esti!