| Alle30 a întrebat:

Hey, am 18 ani vorbesc cu iubitul meu de 4 ani. Am avut contact sexual de pe data de 14 decembrie zi de zi în afară de perioada mestruatiei apoi am reluat am avut si ocupația acum nu stiu daca sunt gravida. Imi e rusine sa intreb pe cineva personal, as vrea din 5 in 5 min sa merg la baie, am urinari dese, nu am pofte, greturi, nimic de genul doar asta mai ales de dimineata pana ajung la baie uneori ma si scap. Va rog sa imi spuneti daca stiti ceva, noi ne dorim un copil si as vrea sa aflu asta fara test de sarcina. As dori sa fie o surpriză pentru soțul meu daca imi puteti spune cum sa fac sa aflu, multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici ...La 21 zile de la ultimul act sexualfa un test de sarcinacare iti va indica daca esti sau nu gravida.

15 răspunsuri:
| Alle30 explică:

Ovulația* urinari* dorim* imi cer scuze pentru greseli

Răspuns utilizator avertizat
| Alle30 explică (pentru Violleta2022):

Exact laughing) te ai prins...Nu, am doar SOȚ sunt măritată de aproape 1 lună si nu pierd controlul cu scoala am terminat si am făcut cursuri de make up iar acum am un salon deschis asa ca sunt ok

| gheorghe699 a răspuns (pentru Violleta2022):

Corect,asa am inteles si eu.

| mihai69 a răspuns:

Ia fată un test de sarcină, că nu e scump! și e mai sigur decât cercul babalor ghicitoare de pe TPU.
Deși ce descrii tu pare mai degrabă o infecție urinară. Mergi și pe la medic.

| Alle30 explică (pentru mihai69):

Eu momentan sunt in Emiratele Arabe nu stiu exact locurile de aici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam mic iubitul tau daca are numai 4 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce de virgule si puncte ai pus. inteleg totul!

| Alle30 explică (pentru anonim_4396):

Imi pare rau

| Alle30 explică (pentru anonim_4396):

Are 21

| Alle30 explică (pentru Goete):

Gresit eu cred ca te descrie pe tine

| Alle30 explică (pentru Goete):

Ma refer sa am o relatie a fost primul meu iubit