| mymmi a întrebat:

Hey. Am aflat ca majoritatea prietenilor mei ma mint si ma barfesc, ce as putea sa fac? Imi doresc niste prieteni adevarati... sad

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Păi învață să-i alegi, schimbă anturajul!
Pa, pa.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sa nu iti pese ce zic altii de tine si sa fi tu insuti.

| Oana92 a răspuns:

Nu exista asa ceva!

| Danysan a răspuns:

Trebuie sa iti faci alti prieteni. Cercul in care te misti este plin de Nesimtire si Chair daca o sa continui cu ei pe viitor o sa ai de suferit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ii ignori, sa NU mai pastrezi legatura cu ei. Ei nu sunt 'prieteni'. Sunt niste prefacuti, care nu merita catusi de putin respect.
Un prieten adevarat rar gasesti... mai ales intr-o lume ca asta! Nu te baza pe oameni. Nu-ti pune increderea in oricine. Ai grija si increde-te in cineva doar atunci cand stii ca merita, ca o cunosti suficient de mult si stii ca-ti vrea binele!

| gingergirl1 a răspuns:

Daa,si eu!sad Nu m-as fi gandit NICIODATA ca prietena mea cea mai buna ma va lasa pentru un baiat! E poveste lunga! Dar nu ma intereseaza, sa ramana cu ce a ales! Deabea astept.sa.inceapa scoala sa nu aiba cu cine sa stea afara si o sa apeleze la mine! Poate intr-o viata viitoare ca eu nu sunt proasta! Plus de asta am colege., amici de treaba deci nu e problema doar ca nu ma asteptam niciodata la asa ceva din partea ei! Deci fato, nu esti singura care se simte asa, fa-ti noi prieteni! happy dar ai grija pe cine alegi

| hondru a răspuns:

Avand in vedere categoria care ai aleso.raspunsul este simplu. iubestele pe cele care iti sunt prietene si fa sex cu cele care te barfesc(metaforic vb)sper ca ai inteles

| mymmi explică (pentru hondru):

Sunt fata rolling on the floor

| hondru a răspuns (pentru mymmi):

Eu vb metaforik draga ( traducerealaughing) tineti prietenele aproape numai cele care merita. cele nasoale expedieazale) ma bucur ca team putut ajutalaughing

| mymmi explică (pentru hondru):

Multumesc am inceput sa expediez din ele cat si din ei dar daca continui asa nu o sa mai am prieteni poate doar o prietena... crying

| hondru a răspuns (pentru mymmi):

Mai bine sa ai unul bu decat 20 prosti

| Ion1234 a răspuns:

Trebuie sa ii lasi fiindca nu sunt prieteni buni

| Daria4 a răspuns:

Indiferenţa doare cel mai mult.În aceiaşi situaţie sunt şi eu!

| Fraiericiiiii a răspuns:

Cum ce ai putea face? Mai este ceva de facut? Este clar ca sunt niste pupincuristi si ca nu ti-au fost niciodata prieteni adevarati .Ignora-i.Roata la un moment dat se va intoarce.Nu are rost sa te razbuni pentru ca ei nici macar asta nu merita. happyDemonstreaza-le ca esti capabila sa-ti faci alti prieteni, nu ca ai depins vreodata de ei.

| xPika a răspuns:

Cred ca acelor "prieteni" le trebuie bagate mintile in cap. Poate ca ei au proftat de tine pentru un anumit motiv. Cred ca cu timpul ar trebui sa astepti prietenul potrivit in care sa poti sa ai incredere. Insa nu ar trebui sa te increzi in el de la inceput pentru ca nu ai de unde sa stii ce persoana este.