Uite ce cred eu, majoritatea fetelor inteligente si destepte si frumoase, se gandesc doar la ele...nu prea le intereseazza baietii care, pentru un motiv sau altul, nu sunt la inaltime. din cate ai spus mai sus, cred ca esti una dintre ele. Sfatul meu, e sa o lasi mai moale cu cautarile, lasate purtata de val, j nu mai gandi daca e bun sau rau, dale o sansa ca doar na, baietii tot baieti raman...
Acelasi lucru mi se intampla si mie Inca nu ne-am gasit baiatul potrivit Dar sigur ni-l vom gasi. Ma regasesc in descrierea ta.
Nu exista un moment potrivit pentru a'ti gasi baiatul perfect pentru tine. O sa vina momentul in care o sa te indragostesti, nu trebuie sa te sperii ca nu a un prieten acum.
...Spui ca toate incercarile tale anterioare "au esuat". Ai putea incepe incercand sa afli de ce au esuat incercarile respective. Altfel, e bine ca, la inceput, mai ales, sa manifesti o anumita rezerva... Dar nici sa faci generalizari de tipul "eu nu cred baietii niciodata". Iar daca motivul e ca "majoritatea ar dori sa te duca acasa macar o data", e fb ca n-ai mers!
Piticut.eu am spus ca sun to fata inteligenta, nu o tocilara!(cred ca este mare diferenta)si nu le permit baietilor sa se apropie pre mult de mine, din motivul care la-i spus chiar si tu!
Jumate din ce ai tastat mai sus nu am inteles.Invata sa scrii mai intai si apoi gandeste-te la baieti
Capsunica sincera sa fiu nu e o mare problema sa nu ai prieten stai calma ca o sa gasesti baiatul perfect
Pai majoritatea baietilor... de la o fata de varsta ta u vor decat un singur lucru sa se strecoare intre piciorusele tale...iar daca tu esti o fire mai asa. normal ca nici un baiat nu sta cu tine prea mult! sfat dale sperante iar despre gasirea baiatului potrivit :aici depinde in ce anturaje te invarti normal daca u ai vrea unu mai shoki nu o sal gasesti in anturajul tau de soareci de biblioteca sau invers dupa caz spor la cautat
Anonim519 întreabă: