Sasha, privirea sus! Oare tu sti cati oameni si-ar mai dori sa traiasca macar o zi in plus? Cati ar da orice pe lumea asta sa fie sanatosi? E trist ce ti-se intampla, e adevarat, dar te chinui singura. Trebuie sa mergi mereu cu zambetul pe buze, sa speri ca dincolo de nori exista soare si sa ai incredere in tine. Uite, cand vi de la scoala, intreab-o pe mama ta ce-a facut in ziua respectiva, cum i-a mers, incearca sa povestiti ca doua prietene (si cred ca se va mai inmuia daca ii vorbesti cu blandete). Daca baiatul pe care il placi nu se uita la tine, inseamna ca nici macar nu te merita. De ce sa fie el prioritatea ta cand tu pentru el nu esti nici macar o optiune? Arata-i ce-a pierdut! Fa-ti un cadou de ziua ta si propune-ti ca din acea zi sa mergi mereu cu capul sus oricat de greu ti-ar fi!
Deci,esti in pragul unei depresii(sau poate chiar ai pasit).E cam devreme pentru astfel de lucruri la tineri,dar ce sa-i faci,asa este viata! In cazurile de depresie,problema e in tine,nu la ceilalti. Iti vorbesc din proprie experienta. Lipsa somnului,lipsa unei alimentatii bogate in vitamine si saruri minerale,starea prelungita de stres,grijile zilnice si lipsa sperantei,conduc la aceasta stare. In concluzie,mama ta tipa,pentru ca nu te intelege.Tu ai fost altfel si acum doresti doar sa te lase in pace. Sincer,daca mama ta ar fi ca tine,ai accepta-o? Tu te-ai retras intr-o lume a ta,esti inchisa,si nu ai sentimentul ca mai poti iesi la lumina. Sfatul meu,este sa mergi la psiholog,care-ti va administra pastile,in primul rand pentru a dormi fara "cosmaruri",adica pentru a te odihni cu adevarat. Cred ca vei primi si pentru perioada zilei,eu am primit, pentru ca incepusem sa am atacuri de panica, fara motiv.Lasa calculatorul deoparte,pune mana pe invatat si,distractie "activa":dans,plimbare,handmade(orice). Incearca sa vezi partea frumoasa a lucrurilor, si intelege ca tu te-ai schimbat, nu cei din jurul tau. Bafta! Dureaza max.6 luni pana te restabilesti.
Imi pare rau pentru tot ceea ce ti se intampla. Sper sa vina zile mult mai bune in curand si sa treci peste aceasta sta "EMO" cum o numesc eu.
Ai incercat totusi sa iti faci prieteni/prietene noi? Sa fi mult mai optimista si sa speri ca zilele frumoase vin...
Discuta cu prietena ta, daca cu mama ta nu poti vorbi din cauza tipetelor zilnice.
Ai grija de tine si multa multa sanatate!
Un sfat sscoala are psiholog.iti recomand o discutie cu el/ nu e un capat de lume prin ce treci ai sa vezi ca o sa vina si zile cu soare
Probabil ai cam 15-16 ani(parerea mea), dar nu asta conteaza, in viata fiecarui adolescent sunt astfel de perioade cand nu se mai intelege cu nimeni si cand crede ca toti sunt impotriva lor.Pe mama ta ar trebui sa o iei si sa ii spui ce ai pe suflet, o iei si ii spui ca vrei sa discuti ceva cu ea si ca o rogi sa te asculte si SPUNE-I fara sa-ti fie jena sau altceva.Prietenele astea 2 a tale se pare ca nu iti sunt asa bune prietene, eu zic sa-ti cauti alta/altele pentru ca este mai bine.Cat despre baiatul de care iti place,renunta si la el, chiar daca poate iti va fi greu, nu trebuie sa te amagesti degeaba(fi puternica!).
Despre tatal tau.gandeste-te ca poate este mai bine ca a plecat,decat sa-l ai langa tine si sa vezi ca,poate,ar fi si mai rau,mai bine nu.
Eu zic ca daca tot asa merg lucrurile,cauta sa mergi la un psiholog(nu pentru ca esti nebuna),te poate ajuta foarte mult, este foarte bun ascultator si cateodata vei primi sfaturi care sunt sigura ca iti vor folosi.
Bafta si nu mai fi suparata.
Viata este frumoasa, chiar daca uneori este grea.
Daca vrei te pot ajuta eu, stii si eu am trecut prin asa ceva si este destul e enervant ca nu ai cu cine sa vorbesti, daca vrei sa fim prietene iti las id ul meu :* dark_girl_forever :X
Pentru ca asa este viata reala, numai visa ca se poate si mai rau.
8 ore somn
8 ore la munca
2ore pierdute pe drum la serviciu
3 ore pierdute prin casa mancare,curatenie, dus, 1 stire.
Din care vei avea doar 3 ore ramase libere zilnic sa iti traiesti viata mult succes, asta e realitatea iar tu inca ai mult timp de care sa te bucuri.
Mama, tata, bunici sunt si ei oameni vorbestei de la egal si spune-le ce te deranjeaza si ce vrei de la ei si ca te scoate din sarite. Inca ceva nu te astepta ca parintii sa iti dea totul, p viata frumoasa tie, casa, mancare, masina, toale. Pune mana si invata sa fii buna in ceva pe picioarele tale peste ccativa ani de zile. Tu iti faci viitorul numai te milogii sa fii nascuta cu parinti perfecti, cu casa vila si sa fii frumoasa lumii.
Destinul tau este altfel si trebuie sa mucnesti pentru el sau de vei cunfunda in mizeria in care te afli.
Nu stiu ...nu pot spune acum dar chiar mai intristat...te pot consola si mama mea face asa cateodata iti trimit mesaj privat sa vb pe mess:*
Buna! . Intai si intai La multi ani daca vine ziua ta. Apoi ce sa zic se mai intampla chestii cum ar fi scoala, cu parintii am si eu des certuri e normal, si imi pare rau ca tatal tau va parasit acesti oameni sunt lasi. ma rog... cu prietenele inseamna ca nu sunt potrivite si cu baiatul acela lasa-l mai sunt multi baieti nu se termina lumea la el. Si sfatul meu este daca vrei sa vorbesti si sa te descarci poti sa cauti persoane care sunt la fel ca tine. chiar si cu mine si inca ceva capul sus intr-un inceput prost la filan totul e bine te asigur eu o seara buna
Daca se manifesta asa, cred ca vei avea multe probleme cu ea si in viitor, nu e normal sa se comporte asa cu tine, cred ca are probleme psihice, o mama trebuie sa fie intelegatoare, sa-si iubeasca fata din tot sufletul, sa fie afectuasa, sa o sustina, indiferent de situatie, iar fetele de care spui ca sunt prietene, mai bine fara ele, da-le pas, incearca sa-ti faci prieteni noi de ex poti merge la niste cursuri de dans, sau sa faci voluntariat la o fundatie, sa pleci in excursii organizate de agentii de turism asa ai intalni multi oameni, si nu ai mai fi asa deprimata! si inca ceva: mama ta ar trebui sa mearga la un psihiatru ca e bolnava psihic! Toate cele bune!
Aici sunt! aici este cel care il cauti si care l-ai cautat intotdeauna! si eu foarte asemanator sunt in situatia ta te rog nu ezita sa iei legatura cu mine pentru ca iti pot deveni cel mai bun prieten :* nr meu este 0731381498 si id meu este leftercodrut96 abia astept sa vorbim si nu fi suparata ai de la mine cea mai lunga imbratisare si cel mai lung sarut :***