| bábýdőll_1751 a întrebat:

Hey:* Am cunoscut acum o saptamana un baiat cu care am vorbit putin pe mess dupa care am horatat sa ne intalnim.Ne-am intalnit lui i-a placut de mine, insa pe mine nu prea ma atrage fizic, dar caracterul lui imi place si pot spune ca ne intelegem ft bine. avem multe in comun.Insa sunt putin reticenta datorita aspectului fizic si chiar nu stiu ce sa facsad. Voi ati sta cu un baiat care tine la voi si se poarta foarte frumos insa nu va atrage fizic? Insa am inceput sa tin la elsad
Am si teama ca datorita faptului ca nu mi place cum arata fizic poate nu voi ajunge sa tin la el cum tine el la minesad Fundita!

Răspuns Câştigător
| pisoias a răspuns:

E o zicala care spune ca"barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos decat dracul". Acum gandeste-te ce fel de barbat ai prefera:unul frumos dar care se poarta urat cu tine sau unul care e mai putin atragator dar care-ti indeplineste orice dorinta? Cred ca ar fi bine sa-i acorzi o sansa, s-ar putea ca sa te cucereasca caracterul si sa nu mai conteze aspectul fizic.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai bine ii zici ca nu iti place cum arata.

| QuadruplePersonality a răspuns:

În mod normal, ţi-aş zice să încerci, să vezi cum este să fiţi împreună...
Dar dacă îţi place caracterul lui, şi vă înţelegeţi bine, atunci mai bine nu strica nimic, dacă nu vrei să îl pierzi. Spune.i că îl consideri ca un frate, ca cel mai bun prieten, pentru că nu mi se pare ok ca tu să îl placi pe el, dar să renunţi la toată relaţia doar pentru aspectul fizic...
Şi chiar nu cred că mai târziu nu vei regreta că ai renuţat la un tip care chiar ţinea mult la tine big grin.
kiss.

| adinutzadina a răspuns:

Eu zic sa nu incepi o relatie cu el mai ales daca iti este ft bun prieten...ii zici si tu ca nu vrei sa fiti decat prieteni si gata pentru ca daca el tine mult la tine si tu ii zici ca nu iti place de el s-ar putea sa il afecteze mult...

| Aly359 a răspuns:

NU! Nu as sta pentru ca la mine conteaza cam 70% fizicul si doar 30% caracterul nu stiu eu as zice sa ii spui ca nu il poti iubi mai mult ca pe un frate sau un amic apropiata. Succes!

| Mada_7428 a răspuns:

Spune-i ca pur si simplu nu iti place cum arata... Sunt convinsa ca v-a intelege... Iar tu cu timpul vei gasi o persoana care sa iti placa cu adevarat, potrivita pentru tine big hug