Pai daca tzia venit ciclul ce crezi normal ca nu si inca spui ca ti-a venit menstra regular nu mai puneti intrebari din astea proaste dupa sex tzia venit ciclul e totul ok nu?
Nu este 100% sigur ca nu ramai insarcinata, dar respecta intervalul acela de 16 ore maxim (parca) intre pastile (scrie in prospect) si vor fi sanse mari sa treci peste asta.Noi (eu si prietena) am patit de 2 ori aceeasi chestie ca si voi.Am cam stat cu sufletul la gura eram studenti amandoi.
Neaparat sa citesti prospectul, acolo scrie si de faptul ca nu ai voie sa folosesti metoda asta de mai multe ori intr-un interval scurt. Succes!
Cred ca daca ai luat pastila de a doua zi nu ar trebui sa fie probleme, doar pentru asta sunt facute.
Daca la 4 dim ati facut sex si la 9 ai luat pastila de a doua zi nu prea sunt sanse sa fi ramas, dar ca sa fi sigura fa si un test sau mergi la ginecolog si ii spui ca doar pentru un consult normal cu ecograf la ovare si acolo se va vedea si daca ai un mic 'bebe'
Sexi cita daca erai mai atenta observai ca ciclul mi-a venit in 22 oct, iar eu am facut-o in 30 oct.
00Andreea008 întreabă: