| Oanapitika a întrebat:

Hey,

Am folosit doar Durex pana acum, dar sincer sunt scumpe din punctul meu de vedere. Se merita diferenta de pret pentru calitatea lor?

Ati incercat Love Plus sau Masculan? (sau poate aveti alte recomandari). E diferenta? Pentru ca altele sunt mai ieftine. Si la 17 ani chiar conteaza pretul big grin

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat cumperi masura potrivita pentru grosimea cuculetului, toate prezervativele sunt bune.

| corbulalbrosu a răspuns:

Indiferent de marca/brand-ul producatorului, prezervativul care are marimea ca si largime incat sa se potiveasca perfect pe grosimea penisului, dupa montarea sa pe penis trebuie sa stea perfect fixata, nemiscata si chiar sa stranga putin penisul. Daca sunt respectate aceste indicatii, atunci in mod sigur indiferent de brand/marca producatorului, prezervativul va sta perfect intins ai bine fixat pe penis si in mod garantat va ramane intreg/intact pana dupa finalizarea actului sexual. Multa sanatate!

| Frank51 a răspuns:

Nu cred sa fie o diferenta exagerat de mare, desi mie imi place mai mult cu durex, dar cred ca e placebo... ori poate chiar sunt de calitate mai buna. Incearca si vezi.

| alina2k18 a răspuns:

Vezi ca sunt oferte pe eMAGwinking

| elaventurero a răspuns:

Masculan de fructe e super. Recomand.

| Ioana803 a răspuns:

Sincer, eu prefer mai mult LovePlus decat Durex.

Cu Durex am avut mai multe experiente mai putin placute.

| alex635 a răspuns:

Orice ai folosi e mai ieftin decat sa cresti un copil

| Bleach33 a răspuns:

Încearcă prezervative de la Lidl, le folosesc de vreo 2 ani si nu mi s-au rupt niciodata. Atat clasice, cat si cu fructe, si Sensitive, ca alea nu miros.
Love Plus am folosit o dată, și atunci mi s-a rupt.