Se vede ca nici el nu e hotarat. Hai sa o luam putin logic. Daca voi doi o sa fiti impreuna e clar tu o sa-l iubesti pe el si el pe tine, nu? Din moment ce te iubeste pe tine, nu cred ca ar mai putea sa se reimpace cu fosta. Asta doar daca nu e genul de baiat ca poate iubi doua fete in acelasi timp. Treaba e simpla, incearca sa vorbesti cu el despre asta. Insa ai grija, asta depinde si ce fel de baiat e. Daca e unu mai cumintel si bun simti sunt sigur ca nu ar vrea sa-ti faca una ca asta. Si daca tot vrea sa fie impreuna cu tine ar trebui sa ii zici in felul urmator :
,, Daca o sa fim impreuna, promiti ca nu o sa te mai gandesti la fosta? "
Insa ai si tu grija pe la inceput. Dupa cum am zis, depinde si ce fel de baiat este el . Eu cred ca tu intr-un fel esti o,, rezerva" pentru el. Adica, el poate incearca iar sa se reimpace cu fosta si daca nu ii iese, atunci se da la tine, stii? Deci... ca si cum ai fi roata de rezerva pentru el.
Am scris-o acum ca nu stiu de ce nu s-a salvat
Acum am scris ca nu stiu de ce nu s-a salvat
Parerea mea e sa il lasi balta. Daca voia cu adevarat sa fie cu tine, ramanea cu tine. Pare nehotarat si suna un pic de parca ai fi solutia de rezerva pentru ca el sa nu se simta singur daca nu se intampla nimic cu fosta. Alearga si dupa cioara, dar nu da drumul nici la vrabie.