anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Am fost la o prima intalnire cu el...in fine am stat ce am stat la sfarsit mi-a zis ca i-a facut placere sa ma cunoasca

Acum cand ne intalnim trece pe langa mine nici macar nu ma saluta

Odata cu acea intalnire din vorbe si gesturi m-a facut sa nu-l mai plac asa de mult dar nu stiu o parte din mine il place si una nu

Dar in momentul de fata ma trateaza ca si cum nu m-ar cunoaste. sincer eu nu vreau sa zic eu prima "Salut" ca de obicei baietii ar trebui sa salute primii dar nu stiu vreau sa nu ma mai gandesc la el in unele momente si cand il vad sa mi se para si mie un necunoscut...

Voi ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Sunt de parere ca a fost o intalnire foarte plictisitoare, dc nu te-ai facut si tu remarcata?

| T4ny4 a răspuns:

Treaba cu salutul e de bun simt! nu scrie nicaieri ca ei ar trebui sa salute primii.Dar, daca nu ti-a raspuns la vreun salut, da-i sifon! Urmatorul! Ma indoiesc ca e singurul baiat din viata ta.O sa mai cunosti si-ai sa vezi ca sunt baieti mult mai ok decat el.Iti dai seama, el ti-a lasat o impresie destul de nefavorabila pentru el de la prima intalnire. Apai peste un an, ce se va intampla? Sifon! si ai rez problema :*

| LoloSkate a răspuns:

Pai saluta-l tu prima, apoi spune-i ca vrei sa vb cu el in particular. Si spune-i ca te simti jignita din cauza asta, si ca tie iti place mult de el. Asa o sa te apreceize mai mult, si cine stie. poate iese ceva frumos.
Sper ca te-am ajutat

| SenzatioNNNNN a răspuns:

Asa am facut si eu odata, m-am intalnit cu o fata si era urata (adica nu era dar asa mi se pare mie ) toate bune si frumoase la intalnire, dupa ce am plecat nu am vrut sa mai aud de ea!