Poi...tu esti Eva lui care va muska din mar odata si odata, deci nimeni nu e perfect, cumva.trebuie sa-i dovedesti ca il iubesti, nu ma refer.la o partida de sex, sau copii trebuie sa insisti pe faptul ca il iubesti si sati mai deie o ultima sansa, sa nu strikatzi tot.ce a fost a fost ar trebui sa uitatzi si sa o luati de la capat.dar increderea e greu de recapatat stiu din propria experientza...fii cat mai sincera si zi de simti :X BfT
Buna dariaaa sfatul meu e sa-i spui la iubitul tau adevarul cu ceea cu ce l-ai mintit daca ti pare rau si nu vrei sal pierzi atsfel isi va recapata increderea in tine si asa pana la urma isi va recapata increderea in tine si te vei impaca cu el numai assa poti castiga reincrederea lui astfel nu ai sa vezi mai bine sa-i spui adevarul faptului ceea ce ai gresit fata de el, pentru ca mai devreme sau mai tarziu totusi va afla si atunci tie o sa-ti para rau ca nu iai spus adevarul, el se va bucura sau il va durea dar cu timpul se va bucura ca are langa el o persona de incredere in care nul minte. da-mi funda ai sa vezi raspunsul pr tau cu timpul
Ptr dariaaa eu nu team jignit si nici nu team facut curva daca la mine te referi am incercat doar sa te ajut.
Ofera-i o partida de sex si fa-o fara protectie ...va iesi un copil minunat si veti fi fericiti