| BrownSugar a întrebat:

Hey! Am și eu o intrebare, preferabil să răspundă băieții. Dacă imi lace de un băiat și e posibil ca si el să mă placă pe mine...cum pot bate apropo-uri sau să-i dau de ințeles că-l plac? tongue

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Trebuie sa dai apropouri? Nu ii poti spune pur si simplu? De ce atatea complicatii si agitatie?

| AkexD a răspuns:

Consider ca esti o fire timida. poti incepe prin ai spune faze de genul(cum ar fi daca...) si daca`i istets o sa`si dea seama, iar daca si el te place pbb o sa se infiripe cevatongue.succes~!

| anonimul a răspuns:

Pui pe o prietena sal intrebe daca nu crede ca esti draguta

Răspuns utilizator avertizat
| KoBrAVaSaluta a răspuns:

Bai o metoda ar fi sa jucati undeva mai multi adevar sau provocare...si vorbesti cu o prietena ca atunci cand zici adevar sa te intrebe: e adevarat ca-ti place de X? so tu zici : da

| RaduAl3xx a răspuns:

Pai cel mai sigur ar fi sa incerci sa-l saruti si daca el va continua sa te sarute inseamna ca si el te place! ar fi cel mai simplu sa iti dai seama daca te place sau nu.(scurt si la obiect)succes!

| lucas_6184 a răspuns:

Eu in situatia mea mas prinde ca ma place o fata dac de exemplu: ea vrea sa ma invite la un anumit fun si pe ceilalti baieti nu este o dovada sau trebuie sa il mai antentionezi cu intrebari simple dar fregvente