| Zoey3 a întrebat:

Hey!batting eyelashes Am și eu o problema și nu o pot spune nimănui.Doar vouăpuppy dog eyes Eu încă îl iubesc pe fostul,deși am prieten și știu ca nu e corect fata de el pentru ca tipu mi-a arătat de multe ori ca tine la mine, dar chiar nu pot sa-l uitstraight face am stat împreună 7 luni.Eu m-am despărtit de el și îmi pare extrem de rău...iar el acum are prietena și nu știu ce sa fac.Noi facem street dance deci ne vedem de 2 ori pe săptămână.L-am întrebat acum vreo 3-4 luni daca mai tine la mine și a zis ca și da și nustraight face iar apoi l-am întrebat dacă vrea sa ne împăcăm și nu a vrut.Acum ne înțelegem destul de bine, adică vorbim despre orice și ma asculta când am anumite probleme.Tin si la prietenul meu dar chiar nu pot sa mi-l scot pe fostul din mintestraight faceCe as putea sa fac? Adica e ok dacă ii spun ca încă îl iubesc sau par prea disperata?puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce scumpă eşti laughing
Păi,îl chemi la o plimbare în parc,unde vă puteţi relaxa si sta liniştiţi.
Insistă ca e important să vă vedeţi,pentru că vrei să-i spui ceva.
Ăăm. Mărturiseşte-i că sentimentele tale faţă de el nu s-au schimbat, şi că ai vrea ca el să o ştie...şi, eventual, ce e de făcut. Întreabă-l dacă el mai are sentimente pentru tine, iar în tot acest interval, fii atentă la reacţia sa.De asemenea, spune-i că e ultima dată când mai încerci asta.
Dacă răspunsul lui e negativ, treptat vei trece peste.
Sper că ţi-am fost de ajutor olecuţă!big grin

12 răspunsuri:
| Nu a răspuns:

Oamenii vor mai mult ce nu pot avea. Iar ce au, parca nu mai vor.
Daca reusesti sa treci peste aceasta "tentatie" ca sa-i zic asa, atunci considera-te o fata desteapta. Daca nu, ei bine, considera-te la fel ca multe altele si ti-as ura in acest caz acelasi tratament happy.

| Joker1958 a răspuns:

Mai tine la tine dar nu cred ca vrea sa renunte la prietena

| neutrino a răspuns:

Fara comentarii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca tu si actualul sa luati o pauza si sa-i spui decizia ta din ce motiv e timpu le mai rezolva si iti vei da seama cum stau lucrurile stand cu el iti vei face si tie rau crede-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate îţi va părea absurd ce spun acum, dar ce simţi? Simţi că ai vrea să-i spui tot ce ai pe suflet, inclusiv faptul că încă ţii la el, sau preferi să rămâi cu actulul, făcându-l să sufere mai devreme sau mai târziu!? De ce să sufere? Pentru că îl minţi.Crede că îl iubeşti doar pe el, dar când colo, tu iubeşti pe altcineva.Nu eşti de vină, dar nu lăsa lucrurile aşa.Mai târziu e posibil să regreţi.
Cum a spus şi Fetişcana, luaţi o pauză. Află ce vrei cu adevărat.
Şi nu pari o disperată dacă îi spui ''fostului'' că îl iubeşti. Încearcă.Nu pierzi absolut nimic.

Succes!

| Zoey3 explică (pentru anonim_4396):

I-am mai spus odata k ink tin la elstraight face si DA! simt nevoia sa-i spun cat de mult il iubesc si daca ar mai vrea sa ne dam o sansa...dar ma gandesc k daca ii spun asta o sa se schimbe relatia noastra de prietenie si daca nu o sa fiu cu el macar prieteni sa fim...si pe prietenul meu chiar nu vreau sa.l fac sa suferepuppy dog eyes ar trebui sa.i mai spun odata?straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru Zoey3):

Da.Mai încearcă o singură dată. Dacă nu vrea, trebuie să te împaci cu ideea şi treci mai departe.Laşi sentimentele pentru el să treacă de la sine!
O să fie bine. Dacă vrei atât de mult să îi asta şi nu o faci, e foarte, foarte posibil ca mai târziu să regreţi că nu ai făcut-o!
Succes

Si ce anume sa-i spun?straight face Pt ca ma simt total aiurea sa-i zic iar...puppy dog eyes si cum? si cand?straight face

Ms mult de tot, scumpa!big hug Acum stiu ce am de facutbig grin si daca e o sa-ti spunbatting eyelashes te pup si multumesc inca o data>big grin

Sigur! Anunţă-mă după ce vorbeşti cu el!
:*

Ce scumpă eşti laughing
Păi,îl chemi la o plimbare în parc,unde vă puteţi relaxa si sta liniştiţi.
Insistă ca e important să vă vedeţi,pentru că vrei să-i spui ceva.
Ăăm. Mărturiseşte-i că sentimentele tale faţă de el nu s-au schimbat, şi că ai vrea ca el să o ştie...şi, eventual, ce e de făcut. Întreabă-l dacă el mai are sentimente pentru tine, iar în tot acest interval, fii atentă la reacţia sa.De asemenea, spune-i că e ultima dată când mai încerci asta.
Dacă răspunsul lui e negativ, treptat vei trece peste.
Sper că ţi-am fost de ajutor olecuţă!big grin

| bnutrino18 a răspuns:

Spune-i tot ce ai pe suflet, si daca el nu iti da nici un raspuns concret..lasa timpul sa decida pentru voi.

| Empancilareasufletului a răspuns:

Pai fa ce simti Nu vei regreta