| Scumpilici21 a întrebat:

Hey.am nevoie de ajutor.Eu vorbesc cu un tip dintr. a zecea(eu fiind intr. a saptea)si vorbesc deschis cu el si el mi. a zis ca tine foarte mult la mine(asta zilele trecute)si dupa mi. a zis ca ma iubestehappymaine ma intalnesc intr. o pauza in parc cu el... ce sa fac(specific, ca si eu simt acelasi lucru ca el)Funda+Vot

Răspuns Câştigător
| cryssu2008 a răspuns:

De ce sa-ti zic eu ce sa faci? Crezi ca dragostea se invata din experientele altora? Pot spune ca sunt trecut prin din astea, si as putea exact sa-ti zic ce sa faci, dar unde mai este farmecul primei intalniri? Iti pot spune insa sa faci ceva nebunesc, ceva sa-l innebunesti si mai tare, sa faci ceva... lasa-te purtata de val, si iubeste! Iubeste tu, nu iubi prin altii happy

P.S. Sa-mi trimiti daca vrei printr-un mesaj privat cum a decurs intalnirea!

8 răspunsuri:
| Ionela78 a răspuns:

Pai draga nu mi-ai zis ca e dintr-a zecea.deci uite ce sa faci.NU O FA PE CICALITOAREA! si nu te tine dupa el tot tiiiimupl.si incearca sa il saruti.sa vei cum va reactiona.si va plimbati prin parc si incearca sa fii amuzanta cu el.sa ne zici cum ti-a mers! bafta!:si pur si simplu fii tu! nu ceea ce iti zic ceilalti! ce sa faci! fa ce simti tu ca estemai bine.pentru ca tu il cunosti ce ii place si ce nu in mare si stii poate ce il enerveaza sau asa! fa ce stii tu ca e mai bine! funda?big grinbig grinbig grin

| Mihaela_5801 a răspuns:

Simplu ce poti sa faci in afara de sa vb cu el vezi ce-ti spune dar nu-i spune din prima ca il iubesti caci baietii pierd interesul atunci cind afla ca fata il iubeste! daca iti propune sa va intilniti acceptal! Bafta

| speed51 a răspuns:

Culca-te cu el

| Ralluca25 a răspuns:

Ii spui ce simti ca pur si simplu il placi si meritati o sansa da`le`n colo de emotii si spune-i ce simti laughing)

| roxyana03 a răspuns:

Buna
daca voi va iubiti intr-adevar atuncea stati impreuna, el te iubeste situ la fel, dar ai grije pune-l la incercare poate isi bate joc de tinesad, sunt nesimtiti baieti, Bafta fundabatting eyelashes:*

| Maddieeee a răspuns:

Combina`te cu el!winking

| gfy a răspuns:

Ce repede a ajuns sa te iubeasca. Sunt curios ce e dragostea pentru el.

| Kyuubimon a răspuns:

Trezeste-te la realitate!
Asta nu e iubire, el doar te va folosi.El e intr-a 10-a si se crede smecher,iar tu esti inca o fetita naiva, care nu stie sa deosebeasca o minciuna de un adevar, de aceea iti spun sa te trezesti inainte sa fie prea tarziu.