Trage-l de-o parte si pune-i urmatoarea intrebare: Tie iti place de mine ca posibila iubita sau doar ca prietena? Ce a fost cu acel pupic la fosta prietena? PS mare atentie cu golanasii care pretind a te iubi si doar fac sex cu tine, iar apoi te lasa. Un barbat serios nu va sta cu o femeie care a avut N barbati
Mulțumesc de răspuns! Dar cum sa ii spun subtil despre sărutul cu fosta? esti băiat, cum sa ii zic fără sa își de a seama ca îl plac?
Hai sa mori tu! Poate a avut n relatiii. Sau tie îți plac doar virginele? Tu nu vezi ca e un copil!
Adica tu consideri ca o fata poate fi tufata de mai multi barbati, pentru ca este ceva normal? Sunt barbat si iti zic EU ca mie nu mi-ar placea. Totusi, am un orgoliu! DACA asta este mentalitatea ta atunci sa astepti mult si bine acel barbat familist?
Te sfatuiesc sa-ti iei cum se spune ''inima-n dinti'' si sa-l intrebi in modul cel mai natural si serios posibil da vrea sa deveniti ceva mai mult decat simpi colegi si prieteni/amici. Iti vei da seama ce este in sulfetul lui si care ii este starea sentimentala fata de persoana ta, in functie de comportamentul si de mimica afisata si mai ales de raspunsul oferit. Succes! Bafta!
Îți mulțumesc pentru răspuns! Dar a lui Cătălin mi-a plăcut mai mult! Scuze de fundă