Ai dreptate daca tine l tine te acceapta si cu 100 de gauri este doar invidioasa. mai bine te lipsesti de pr asa:-J
Sincera sa fiu si eu sunt fata si imi doresc asa ceva mai exact cercel in limba dar nu ma lasa tata in fine nu stiu ce pot sa zic de prietena ta... daca prietenul meu ar vrea asta e problema lui,e viata lui nu-i pot comanda nimic ca nu suntem casatoriti Acm fa-o si tu sa inteleaga ca e viata ta si faci ce vrei, sincera sa fiu eu nu suport fetele ca prietena ta sincer imi pare raw daca te supara ceea ceam spus dar e parerea mea.Cel mai bine ar fi sa faci pe duru-l zii in fata ori ma lasi sa fac ce vreau cu viata mea ori du-te cautati unu de gustul tau, si de frica ca o sa te piarda o sa te lase garatat 100%
Deci, 20 de minute am incercat sa iti citesc toata povestea, si cred ca tie o ora sa o scrii, parerea mea este, ca ai foarte mare dreptate... e viata ta, iti faci rau fizicului, nu caracterului cu un amarat de cercel si ar trebui sa o linistesti pe nea prietena ta cu cateva vorbe calde... sau ii poti da cercelul tau daca vrea in fine, atat am avut de zis succes
AndrewTate7789 întreabă: