Trebuie sa te decizi fata mea. Daca ti-e iti place de el dar el nici nu se uita la tine, mai bine nu-i spune nimic. El se va gandi asa daca ai face asta, "O am la picioare si pe asta". Te va vedea ca pe un obiect, se va juca cu tine. In schimb, daca vrei sa vezi daca-i poti atrage atentia, da-te pe brazda. Adica lasa timiditatea la o parte si introdu-te (baga-te) in grupul lui (nu conteaza daca-i de baieti). Vei vedea daca il poti atrage, dar in niciun caz nu i te declara tu lui. Te va vedea ca pe alta "cucerita" si nu il vor interesa sentimentele tale, se va gandi doar ca-i frumos si ca-i un magnet de fete. Acum, daca dupa ce te introduci in grupul lui, vezi ca se uita indiscret la tine (tu nu te uita la el), la-i dat gata. Fa pe aia tare (nu exagera), pe aia cool, fii cea mai de treaba, dar nu ii da de inteles ca iti place de el daca-l vezi ca se uita o data la tine, tu gata deja crezi ca ii place de tine, NU. Odata ce iti cade in plasa (se uita la tine), ignora-l. Vei vedea ca te va cauta el pe tine si atunci, bingo. Va ramane cu tine. Sper sa-ti dea roade, noapte buna!
Eşti foarte tânără.
Eu zic să laşi toate astea şi să îți vezi de viitorul tău.
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: