M-ai privit plangand acum priveste-ma plecand.
Te deranjeaza, asa. putin, ca zambetul meu nu mai are nicio legatura cu vazutu' tau, acum, nu?
Nu am nicio problema sa-ti spun in fata ca nu mai insemni nimic pentru mine, dar e mult mai distractiv sa iti arat asta.
Te simti slabit? Vrei sa te fac din nou sa zambesti? Bine. Mai traiesti? Pentru ca nu sunt la curent, nu-mi pasa.
Du-te sa bei, uita de tine, uita de 'noi', da' din cap n-ai cum sa ma scoti si pe mine.
N-am pluta si nu plutesc din gandurile tale. Naufragiu, amice.
Succes. xD
As vrea sa crezi in mine, de fapt sa crezi in noi si la momentele cand puteam fi amandoi.
Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala. Daca esti cu adevarat indragostit speri ca a gresit din dragoste…
Chiar daca am gresit, imi este greu sa recunosc; dar o voi face pentru ca te iubesc atat de mult si vreau sa fim fericiti impreuna. Iarta-ma!
In momentul de fata si eu sufar, poate mai mult decat tine, pentru ca nu esti langa mine si totul e din vina mea. Te rog sa ma ierti!
Plang odata cu ploaia, zambesc odata cu soarele, iubesc soarele, dar e mereu ascuns printre nori…
Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi scaldati in lacrimi…
Ai fost, vei fi si vei ramane aici… in inima mea
Sper sa iti placa!
Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-asi iubi! "
" Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru. o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE! TE IUBESC! "
" Alfabetul inepe cu A… numaratoarea cu UNU… supararea cu o LACRIMA… dragostea cu tine INGERAS :X:X:X "
»" Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste, Cineva…. "
»" Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger! "
»" As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc… "
»" Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt. asta, am nevoie de o inima. Pt. o inima am nevoie de fericire. Pt. fericire, am nevoie de tine… "
»" Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide… "
»" Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine… "
»" Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui…
Statusuri tristete
Avaible la tristete, la lacrimi si tacere…
Busy pentru fericire si speranta, avaible pentru lacrimi…
At my desk cu nimeni/cu tristetea/cu mine…
Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea…
Daca as spune ca nu sunt as minti, daca as spune ca sunt as face la fel, pentru ca o parte din mine e la ea/el, dar el/ea nicaieri…
Ma gandesc la ce a fost si nu inteleg de ce, privesc la cum sunt si nu inteleg cum, ma uit in viitor si vad cum as vrea sa fiu… doar ma uit…
Sunt aici, caci acolo unde as vrea sa fiu nu sunt…
M-am asezat pe genunchii singuratatii mele…
Plang odata cu ploaia, zambesc odata cu soarele, iubesc soarele, dar e mereu ascuns printre nori…
As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreau sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Maine va fi frumos, mai va fi mult mai bine, azi … e doar azi…
Colorand zilele mi-am dat seama ca am o pasiune pentru nuante: negru, mai inchis, foarte inchis…
Azi e doar o zi din sirul nesfarsit al tristetilor mele…
Frumusete …exterior, zambet …exterior, inauntru…
Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singur/singura niciodata…
Iarna noptile se maresc iar zilele se micsoreaza, in sufletul meu e de mult iarna, o iarna polara…
Viata mea e simpla: ma trezesc, lucrez, mananc si adorm intr-un ritm aproape nesesizat de tristete….
Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara.A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…
Daca plang …lacrimez, daca iubesc … te iubesc
O secunda as vrea sa te privesc, sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns
Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi scaldati in lacrimi…
Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…
Un status pentru cel/cea ce stie ca nu-l merita: Ai fost, vei fi si vei ramane aici… in inima mea
Mi-ai spus ca ma iubesti, acum imi arati ce putin…
Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…
Sunt plecat/plecata… culeg flori de tristete…
Tristetea… cuvantul care spune ca ceva nu e bine…
Tristetea- o stare trecatoare, singuratatea- o stare…
Singur/a si trist/a, nici nu cred in tristete! nici nu e nevoie, e chiar aici langa mine…
Ce soare trist! ieri parca era mai vesel…a! nu ieri! de mult… tare de mult…
Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc…
Maytha,vreau originale.astea le-an gasit peste tot.
SnitiCuTrademark-imi plac foarte mult status-urile:X
Dady-si ale tale imi plac mult de tot:X
lovernt-ai dreptate)
Christine-mersi.
va mai astept cu sts-uri.va rogg:X:X. funda o sa o dau diseara:X
Poti sa vopsesti cioara'n alb tot nu'i porumbel cum nici una nu va fi ce am fost eu pentru el
♥As fi vrut sa te pastrez in inima, nu ma meritai iubire... uita-ma!
♥Poate ca ai vrea sa mai fi langa mine cum erai candva...dar fierbe sangele in tine cand sti ca imi vad de viata mea!
♥Cand ma privesti ce regreti mai mult? Sansele pe care le-ai avut sau lucrurile pe care le-ai pierdut?
♥Cand iti va fi dor de mine,Aminteste-ti un singur lucru, M-ai lasat sa plec...
♥Am trecut peste tot, sa te vad numai pot, voi merge mai departe, in viata mea doar tu ai fost ...sa mai fi nu are rost...te-am lasat de'o parte.
♥Nu regret ce s-a intamplat ...asta e...s-a terminat, asta numai tu ai vrut, eu o iau de la inceput.
♥E atat de usor sa lasi totul balta si sa pleci, apoi sa te intorci si sa spui "inca te iubesc" ei bine am si eu ceva de spus " e prea tarziu"