anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey.am nevoie de parerile voastre.:
Eu acum sunt impreuna cu un baiat care ma place foarte mult [Felix], il plac si eu dar inainte mi-a placut de alt baiat July.Nu am umblat cu el deoarece a zis ca sta sa se gandeasca cateva zile si imi da raspunsul. S-a gandit 4 zile si mi-a zis ca "nu", pentru ca el acum e nervos, si nu vrea sa ma faca sa tot astept. Mi-a zis ca pot sa umblu cu alt baiat [el cu Felix se stiu ] si daca se v-a razgandi imi v-a zice.
Au trecut 2 zile, iar eu am hotarat sa fiu impreuna cu Felix. Aseara pe messenger, July a intrat pe mine si a zis ca a auzit ca eu o sa fiu cu Felix. Si i-am spus ca ii adevarat, iar el mi-a zis ca nu vrea decat sa imi zica daca sa ne impacam. dar a zis ca nu mai are rost.
Intr-un fel ma simt prost. sad Dc?
Nu vreau sa il las pe Felix pentru July. care s-a hotarat greu si e genu de baiat care zice la orce fata " Ce buna ii aia ".

Intrebarea mea e. am procedat bine? Argumentati.

Mersi! :*

Răspuns Câştigător
| georgiana_1403 a răspuns:

Parerea mea e ca ai procedat foarte bine pentru ca nu inteleg de ce trebuie sa te puna sa astepti raspuns de la el, iar apoi cand aude ca te combini cu alt baiat vrea sa fie cu tine. Nu se merita. Si eu ma patit la fel. Eram cu un baiat de 2 zile si fostul de care inca imi placea mi-a zis daca vreau sa ne impacam si am zis nu. Am preferat langa mine un baiat care sa stiu sigur ca ma iubeste si acum avem 2 ani jum de relatie. Eu nu cred ca ai face bine daca l-ai lasa pe felix pentru july dar desigur, asta e doar parerea mea.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Georgiana mersi de parere.E foarte buna. Sa va ma tina inca atata pe putin :*

| georgiana_1403 a răspuns:

Npc. Oricand ai nevoie. :*