anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Am nevoie de un sfat. Sunt intr-o relatie de putin timp dar tin la el. Faza este ca el este plecat zilele astea din localitate iar aseara a facut accident cu masina. Nu are permis dar el conducea, nu a fost nimic grav insa faza este ca atunci cand l-am sunat, a2a zi dimineata, mi-a spus ca e la spital cu ai lui pentru a-si lua analizele iar pe la amiaza mi-a zis ca e la cumparaturi cu ai sai si nu poate vorbi. Toata ziua am incercat sa dau de el si nu am putut ca seara sa imi zica un prieten de al lui de accident. Mie nu mi-a spus, m-a mintit si ma doare. Ce ar trebui sa fac sau sa-i zic?

5 răspunsuri:
| iubesc a răspuns:

In primul rand nu te-a mintit. A vrut sa nu te ingrijoreze cu problemele sale. Clarifica lucrurile cu el. Sper ca te-am ajutat.

| Felys a răspuns:

E intr-o situatie disperata,nu ar trebui sa il mai necajesti si tu ca e el destul de necajit,lasa durerile tale si macar acum intelege-l ca nu e deloc usor ce i se intampla,asta poate fi si caz penal, depinde de cel cu care s-a tamponat, plus ca nu e un subiect de care sa te mandresti cu el sa ii spui repede iubitei ca si cand cine stie ce bravada ai facut, el poate nu ti-a zis ca sa nu te ingrijorezi foarte tare si tu te smiorcai ca te-a mintit, sa zici persi daca scapa din povestea asta urata

| L7w7n7d7 a răspuns:

Nu e cine ştie ce.
Ar trebui să-i zici, să-şi dea seama de cine are lângă el. Poate îţi dă papucii până mâine.

| skypy007 a răspuns:

Lasa-l tu ca mai gasesti si alta bucata de carne nu vezi ca isi bate joc de tine

| Zadie a răspuns:

LOL fata. oare de ce nu ti-a zis?! ca sa nu te ingrijoreze. nu ti se pare logic?!