| byaaaa a întrebat:

Hey! Am nevoie urgenta de niste sfaturi big grin.

Una dintre cele mai bune prietene ale mele are o sora mai mica cu un an decat ea. Ele nu se prea inteleg asa de bine desi sunt in aceeasi clasa si sunt de o varsta asa de apropiata.In urma cu ceva timp prietena mea a facut dragoste cu prietenul ei.Aseara sorasa a aflat auzind intamplator o convorbire la telefon intre cei 2.De obicei cand stia ceva ce nu trebuie spus parintilor aceasta o santaja ca sa pastreze tacerea.

De data aceasta nu a spus nimic "inca".

Ce credeti va spune parintilor? Daca da cum sa o convinga ca sa pasteze tacerea?
I

Parintii ei sunt foarte exigentibig grin

PS:Chiar tin la ea si vreau sa o ajut asa ca vreau cat mai multe raspunsuri!

Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| LoveToHate a răspuns:

Santaj emotional:Spune-i prieteni tale sa o santajeze pe sora ei spunandu-i:Asa imi esti tu sora? Ma inteleg mai bine cu Florina decat cu tine.Esti rea.Ce de parca tu nu ai gresit? Acum faptul e conusumat, crezi ca o sa ma omoare parintii daca le spui.Asa e am gresit ce sa fac. Daca erai o sora buna trebuia sa vi la mine sa ma strangi in barate cum fac adevaratele surori.Ce ti-am facut eu tie? O sa ai si tu nevoie de mine.Surorile trebuie sa se ajute nu sa se dusmaneasca.etc
Pana la urma sora prietenei tale o sa inteleaga ca nu rezolva nimic spunand-o.
Succes.

3 răspunsuri:
| Marius2011 a răspuns:

Poi si prietena ta e o nesimtita.deci nu te f.u.t.i cu prietenu surori tale deci asta e deja nesimtire eu is baiat crede-ma si mie nu miar conveni sa se f.u.t.a iubitamea cu fratemiu (desi nu am frate dar zic asa ) nu stiu ce ai putea sa faci lasa parinti ca pentru aia e timp rezolvati cu sorasa ca iti garantez eu ca sa simtit ca un *** cand o aflat ca sorasa se fte cu iubitu ei. dupa ce rezolvi cu sorasa nu o sa zica la parinti,.

| FluTuRaS_2810 a răspuns:

Creca sigur o sa aflelaughing o sai traga lu' prietena ta doua labe peste fatalaughing si dupa accea maicata nu o sa te mai lasa sa stai cu ea deoarece ca o sa creada ca este curvalaughing si sorasa o sa fie rasplatita ca a zislaughingCe bine e de mine ca nu am frati sau suroribig grin

| lynes a răspuns:

Am exact aceeasi problema ca prietena ta! Doar ca eu ma un frate,nu o sora si tot ce aude le spune parintilor! Eu de obicei la chestii grave,il pacalesc cu jucarii,sau ii zic ca fata pe care il place(prietena mea cea mai buna)il place mult si daca ma spune ii zic eu ei ca sa nu-l mai placa(ciudat dar merge). Poate sa faca la fel,iar daca nu merge,si ea te spune, ii spui prietenei tale ca sa le explice parintilor ca nu era vorba de ea in conversatie, ci de o prietena.
Bafta!:*