| Aaannoonniimm a întrebat:

Heyhappy am o "dilema". in urma cu 2 ani, adica prin clasa a8a, am sarutat un fost coleg de-al meu, incercand sa ma razbun pe o fata, insa de vreun an m-am cam indragostit de el! Acum e singur! De vreo cateva ori gesturile lui m-au pus pe ganduri. De exemplu, la aniversarea unui prieten a fost si el si m-a luat de mana sa dansam, mi-a strans-o puternic si apoi m-a luat in brate. A 2a zi ne-am intalnit intamplator la teren (pe vremea aia avea prietena) si s-a asezat intre mine si iubita lui si m-a luat iar de mana, insa eu l-am respins, pentru ca prietena lui era langa el si nu am considerat acest gest corect. Am incercat sa-i arat ca-l plac, la petreceri dansam cu el, il priveam si-i zambeam, dar cu toate astea nu stiu daca si-a dat seama ca il plac si sincer nu mai stiu ce sa facstraight face. Astept cat mai multe sugestii din partea voastra, voi ce ati face in locul meu?
Multumesc:X

Răspuns Câştigător
| Vokii a răspuns:

Intreaba-l pe mess sau direct in fata ce parere sincera are despre tine. iar apoi spune-i si tu parerea iar la sfarsit spui ca-l placi.winking
intr-ul fel asa: " Uite ce e... eu te plac tocmai din clasa a 8-a si n-am putut sa-ti spun pentru ca-i avut prietenaa. si uite acum ti-am spus. Tu ma placi? "

Bafta! kiss

4 răspunsuri:
| Funditssa a răspuns:

Pai spune-i :* este cel mai bine sincer :*! Mai ales daca il placi love struck si + ca e single.nu astepta mult ca dupa poate isi gaseste pe cineva!

Din cate inteleg te place :X eu zic sa ii spui si tu ca il placi :*, pana la urma ce poate fi rau daca ii spui :*?
Hai nu fi timida"love struck!
si poate se va lega o relatie frumoasa :X
Mult succes :*
Te pup love struck
Fundita puppy dog eyes?

| PDM2000 a răspuns:

Buna :* eu zic sa vorbesti cu el sa vedeti cum sta treaba sa vezi daca si el te place bafta :*

| RyGoLeTa a răspuns:

Las lua de mana,las duce intr-un loc unde sa fiti singuri si las saruta, a doua varianta este sa-i spui direct eu te plac, tu ma placi?{modul direct e cam asa prea absurd}doar tu decizi eu ti-am dat 2 varinte alegi si tu mirela.Te pup, sa stii ca te inteleg pentru si eu sunt fata.Papa.Sper ca te-am putut ajuta cu un sfat!

| LeaGacy a răspuns:

Pai ce sa zic fi atenta si cand este singur adica cand so desparti de prietena lui incearca sa il abordezi daca il placi cu adevarat si vezi daca chiar te place cu adevarat si daca e asa mult norocwinking