Intreaba-l pe mess sau direct in fata ce parere sincera are despre tine. iar apoi spune-i si tu parerea iar la sfarsit spui ca-l placi.
intr-ul fel asa: " Uite ce e... eu te plac tocmai din clasa a 8-a si n-am putut sa-ti spun pentru ca-i avut prietenaa. si uite acum ti-am spus. Tu ma placi? "
Bafta!
Pai spune-i :* este cel mai bine sincer :*! Mai ales daca il placi si + ca e single.nu astepta mult ca dupa poate isi gaseste pe cineva!
Din cate inteleg te place :X eu zic sa ii spui si tu ca il placi :*, pana la urma ce poate fi rau daca ii spui :*?
Hai nu fi timida"!
si poate se va lega o relatie frumoasa :X
Mult succes :*
Te pup
Fundita ?
Buna :* eu zic sa vorbesti cu el sa vedeti cum sta treaba sa vezi daca si el te place bafta :*
Las lua de mana,las duce intr-un loc unde sa fiti singuri si las saruta, a doua varianta este sa-i spui direct eu te plac, tu ma placi?{modul direct e cam asa prea absurd}doar tu decizi eu ti-am dat 2 varinte alegi si tu mirela.Te pup, sa stii ca te inteleg pentru si eu sunt fata.Papa.Sper ca te-am putut ajuta cu un sfat!
Pai ce sa zic fi atenta si cand este singur adica cand so desparti de prietena lui incearca sa il abordezi daca il placi cu adevarat si vezi daca chiar te place cu adevarat si daca e asa mult noroc