E si normal ca cei maturi sa nu fie de acord cu asta pentru ca ei nu inteleg ca tu cu el aveti o relatie frumoasa de adolescenti, si eu cind aveam 12 ani eram cu un baiat care avea 13 ani si tot numi permiteau dar acum am mai crescut si ei singuri ma intreaba ce prieteni am si cum ma inteleg cu prietenul meu asta cind le zic ca am gasit pe cineva.deci stai fara griji ca peste vreo 3-4 ani lucrurile vor sta total diferit, dar voi puteti sa va vedeti pe ascuns
deci succes pupici
Tu nu ştii să scrii bine pe româneşte şi ţi-e teamă că nu poţi merge la un băiat acasă?
Sincer, sa mai exersezi cu scrisul si sa explici mai bine.
Scuze, n-o lua in nume de rau. Te pup.
Vai fata te inteleg perfect tusata baga ideii si nu poti sa merge acasa la barbatL ca te zice la mata, si el te iubeste , si sunteti impreauna de 2-3 luni, si tie ti-e teama (inseamna ca ii dotat tipul ) mah fata eu al varsta ta ma jucat cu papusile , traieste-ti copilaria, pana la 60 ani poti sa tot meri acasa la baieti si barbati si sa le faci m**e.
Eu zic sa stai sa cresti... apoi sa te gandesti la iubiti / preteni etc traiestesti copilaria!
Aww... nu stiu cum o sa reactioneze mama ta insa nu prea bine. ai o varsta cam firava pentru iubiti. dar ma rog e decizia ta. mai ales daca se merita ~ in legatura cu mama ta spune-i ca nu s-a intamplat nimic si ca sunteti doar prieteni in rest poate te poti intalni cu el in secret si fa-i mamei tale o impresie buna despre prietenul tau peste cativa ani cand o sa fii putin putin mai mare poate o sa-l accepte daca nu vrea acum
bafta :X
Fato eu cind eram ca tine ma jucam in nisip, poate mai bine te joci si tu inca vreo 2 ani macar cu papusele, iti trebuie tie acum prieten?