"e bine" atunci cand tu esti pregatita pentru asta. esti convinsa ca partenerul tau din acel moment merita acest dar pe care i-l faci. ca sa fie cat mai placut ar trebui sa existe si sentimente la mijloc.
in plus trebuie sa stii ca asta implica si anumite responsabilitati si riscuri. sa te informezi inainte de contraceptie si orice ar fi, oricata incredere ai avea in partener, intotdeauna sa folositi prezervativul( pentru protectia impotriva Bolilor cu Transmitere Sexuala=BTS).
cel mai important e sa nu te grabesti dor pentru ca tu esti singura virgina din grupul tau de prietene. asta e o virtute nu un handicap.
bafta, si atentie!
Viata sexuala o incepi atunci, cand te simti prigatit/a si fizic, si psihic, cand doresti cu adevarat acest lucru, cand ai intalnit o persoana potrivita. Ideal ar fi dupa 18 ani.
Numai bine!
Variaza de la persoana la persoana, atuncea cand te simti cu adevarat pregatita si daca e si dragoste imlicata atuncea e si mai bine. Ar fi bine sa ai si o varsta cat de cat mai mare sa zicem peste 16 ca sa ai fizicul si psihicul oarecum mai dezvoltat.
Pt primul contact sexual folosesteti si un lubrifiant pentru a face ca actul sexual sa fie mai usor si placut, de asemenea ai putea lua si o pozitie a corpuli care sa faca actul sexual mai usor, de ex stai tu deasupra pentru a putea controla adancimea de penetrare pentru inceput.
Trebuie sa ti minte ca si daca este primul tau contact sexual, daca o faci neprotejat poti ramane insarcinata, si sa mai sti de asemenea pentru viitor ca poti ramane insarcinata si daca el nu ejaculeaza inauntru.
Buna.
Poti sa o faci cand esti tu pregatita, dar e indicat sa ai peste 18 ani pentru ca sa nu ai alte probleme, fizice, psihice.Cred ca sti la ce ma refer, ca sunt sigura ca ai peste 14 ani.
Inainte sa faci pasul acesta, gandeste-te de 2 ori, ca sa nu-ti para rau.
O seara placuta!
De preferabil dupa perioada pubertatii. Cred ca la varsta de 17 ani nu ar mai fii probleme. Bafta!
Nu e stabilita o varsta in care sa isi inceapa fiecare fata viata sexuala. Depinde de ea, cand e pregatita, cand e constienta de ceea ce vrea sa faca, sa stie cum sa se protejeze de o sarcina neplacuta sau de bolile cu transmitere sexuala. Nu te gandi ca daca ai varsta pe care o ai [in general daca ai peste 15 ani ] trebuie neaparat sa iti incepi viata sexuala. Cunosc persoana care la 21 de ani sunt virgine bafta!
In primul si in primul rand nu este un termen exact.si gata poti sa o faci. dar este bine ca viata sexuala sa s inceapa dupa varsta d 17 ani...cand esti mai pregatita fizic. dar oricum nu trebuie sa te iei dupa asta.atata timp cat partenerul t iubeste.sau tine f mult la tine si tu la el si cand te simti tu pregatita si fizic si psihic e ok ...
nu trebuie sa faci asta sa fii "in rand cu lumea" ci doar pentru ca doresti lucrul asta.
Nu stiu d'astea.
E indicat peste 18 ani dar ele nu respecta, e indicat peste 18 ani dar ele nu respecta, toate c... e mici sa apeleze la mine!
Pai in ziua de azi la 10 ani fetele sunt experte. Dupa parerea mea, ar trebui sa astepte sa faca 18 ani nu sa faca sex de la 10-12 ani si apoi sa planga ca a ramas gravida, pentru ca asa sunt copii, iresponsabili si nu gandesc.
Din partea mea faci ce vrei;-)... cand crezi tu ca esti pregatita atuncea o poti sa ti`o incepi... dar cel mai bine de la 18 ani in sus
Daliana :) întreabă:
DouaPuncteD întreabă:
Anya_1437 întreabă:
anonim_4396 întreabă: