Am vazut o data undeva ca, tot asa, la un an, a primit un tortulet, cu o gaura in mijloc, pentr a putea fi asezat "in zona fierbinte!".
Poti sa ii iei si o carte potrivita cu gusturile lui! (+ 2-3 cutii cu prezervative, si poate si cu arome de fructe!)
Aniversare frumoasa!
Un cadou original ar fi sa faci niste cani, tricouri sau pernutze personalizate cu numele vostru sau cu o poza cu voi. Si daca aati inceput vita sexuala il poti astepta la culcare in camera lui doar in tricou (Asta daca faci 2 delea personalizate ). Daca faci asa sigur va fi cel mai frumos cadou din viata lui.
Paipestrece ceva timp cu el adica toata ziua petreceo cu el vaceti ceva ok fiti unu langa altu:*bafta
Nu e vorba ca intr. un an nu stiu ce vrea. Dar in anuul acesta ne.am facut cadouri cu diferite ocazii, deja pana acum nu prea mai stiu. El e si genul care are de toate. Iar cadouri gen personalizate si tricouri tortulet tot i.am facut .De cunoscut il cunosc foarte bine dar voiam ceva mai special si nu prea stiam ce.
Multumesc angel12 chiar superba ideea ma gandisem, dar cam pana de bani...deeh e criza . Poate facem un efort.
Aici nue vorba de toata lumea, dupa un an de cand esti cu el si nu stii ce vrea asta e foarte rau. Esti special pentru el, doar odata pe an mai puneti un an la relatatia voastra, elvrea ceva de la tine sa-i dai din inima, nu conteaza ca e o brosha la 1leu in forma de ratzusca