anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. Am o intrebare pentru voi. Fetele. Daca va place de un baiat care la inceput va zambeste si apoi incepe sa devina respingator ia-ti spune ca tineti la el? (baietii care vor sa raspunda. ganditi.va daca o fata ar face asta cu voi big grin)

8 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Nu, nu prea cred. Pur şi simplu m-aş resemna cu ideea că m-am înşelat de la început şi am crezut în aparenţe.

| andreeutzaa a răspuns:

Absolut nu! Noi spunem la un baiat ca tinem la el doar daca credem ca pe partea cealalta exista un fel de interes, asa nu pentru ca nu vrem sa fim luate peste picior de imaturi legat de sentimentele noastre.Se numeste orgoliul feminin si in chestiile astea te asigur ca e foarte mare.

| aliybella a răspuns:

Nup, stiu ca l-as alunga daca i-as spune asta. As deveni si eu respingatoare, nu i-as arata ca imi place de el, pentru a-l face pe el sa vina la mine intr-un final

| baiatulxboyx a răspuns:

Incercarea moarte n-are. Poate si el te place si considera relatia cu tine imposibila si vrea sa te uite si de aceea a devenit respingator.

| SabbyNightShadow a răspuns:

Asta i s-a intamplat prietenei mele.Dar acum mie imi place de baiatul de care ii place ei si lui ii place de mine. Nu este bine pre cum pare. Prietena mea crede ca i l-am sutit de sub nas si nu mai vrea sa vorbeasca cu mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Credeti ca daca el e respingator cu mine stie ca ma va face sa imi placa de el si mai mult?(nu ima spus dar a fost cu cateva fete si cred ca stie cand cineva il placehappy )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hey vreau sa va mai spun ca astazi a stat mai mult cu mine si. se uita straight face la mine iar apoi baga capul in pamant si isi punea mana in cap. asta ar da dovada ca ma place si vrea sa uite de mine crezand ca o relatie cu mine ar fi imposibila?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai sus in loc de ima era i-am*