Daca spune ca ii este indiferent atunci nu o lasa sa se mute cu el. Spune-i ca vrei tu sa stai cu ea. Poate asa ai sansa sa te apropii mai tare de ea. Fa-o sa rada, urgent! . Altfel se muta cu Mihai
Fii macar istet si inearca sa cuceresti fata, facand fata concurentei. Fetelor le plac invingatorii!
Spune-i ca o placi si poarta-te cat mai natural cu ea. Nu incerca sa pari ceea ce nu esti. Fetelor le plac baietii destepti. Daca nu esti destept, nu te prefa ca esti Einstein. Fa-o sa rada, cucereste-o. scrie-i un biletel sau eu stiu... incearca sa o faci sa te observe mai mult. Arata-i parti mai sensibile ale tale. Povesteste-i amintiri amuzante din trecutul tau, gaseste ceva cu care sa ii atragi atentia. Comporta-te frumos si vorbeste frumos cu ea. Fa lucruri marunte si dragute pentru ea. Numai pentru ea, nu si pentru altele. Daca vrei sa o ai pentru tine, nu trebuie sa fii frumos. Trebuie sa ii arati ca ai suflet si ca iti pasa de ea. Cred ca stiu ce vorbesc, am relatie de un an jumate care inca mai merge, si chiar foarte bine. Bafta!
Multumesc de sfat, sunt cam derutat, astazi a vrut să facă schimb de coleg cu fata din față. Voi cum ați interpreta asta?
Astăzi mi-a dat flit, a vrut să facă schimb de coleg de bancă cu fata din față... Când am întrebat-o dacă vrea să stea cu Mihai (așa-l cheamă pe colegul din față) a zis că-i este indiferent.
HappynewCenusa întreabă: