anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Am o intrebare. Sunt in clasa a IV-a. M-am mutat la o scoala noua. Mi-am facut un cel mai bun prieten la scoala, si are o sora care e in a VI-a. Mereu si mereu imi zice: "Buna Cristi(numele meu) Ii place de mine? Nu stiu ea e dragutzica asa.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prima data vb cu acel prieten si il intrebi daca e ok sa vb cu sora lui. Nu te da la sora lui fara sa-i spui lui. Poti avea in el cel mai bun aliat sau cel mai mare dusman. Apoi intalniti-va cu totii. Vezi ca ea va fi atrasa de tipi mai mari... deci depinde de tine daca esti capabil sau cel putin daca esti mai dezvoltat, mai inalt, mai destept decat altii din clasa ta. Altfel nu te agita... vei fi dezamagit.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| lavinutsa a răspuns:

E politicoasa

| DrLaw a răspuns:

laughing))))
Nu stiu ce iubiri va trebuie de pe acum la varsta asta.
Dar o sa fiu sincer si serios cu tine oricum.
PAi dragul meu Cristi nu poti spune ca te place daca doar iti spune" Buna Cristi"
E ceva stupid ca daca iti zice asta te place, mai ales ca fetelke de varsta ei se uita dupa baieti mari nu dupa baieti mici.
Iti spunc a si eu am patit asta.
Deci pana la urma concluzia este ca nu poti stii doar din asta daca te place sau nu.
Sper ca te-am ajutatbig grin

| 00cris00 a răspuns:

Poi da fratii mei, da, stiti si voi ca unii nici nu se uita. Deci asta-i faza happy

| rotwath123 a răspuns:

Man nu stiu ce sa zic pur si simplu poate fii si aia si aia incearca sa aflii mai multe... ps. Am 15 ani si stiu cum e sa trect prin asta

| EuEuEu2 a răspuns:

Este doar un simplu salut.