Mai oameni buni, cum adica nu are cum sa fie insarcinata daca i-a venit menstruatia?! Stiti voi sigur ca aia era menstruatia? Nu, nu-i asa?
Mama ei nu a vrut doar sa o sperie, chiar a vorbit serios! Cunosc multe cazuri de femei care au crezut ca au menstruatie, cand ele erau de fapt insarcinate!
Si acum sa revenim. Foarte bine ca v-ati protejat. Din moment ce ati folosit prezervativ, sansele ca tu sa fii insarcinata sunt foarte mici. Deci, ia-ti un test de sarcina si vezi ce iese. Cel mai probabil e ca au intervenit schimbari din cauza inceperii vietii sexuale.
Bafta!
Nu ai cum sa fii insarcinata.nu iti mai venea menstruatie.si ca menstruatia ti-a venit mai repede poate sa fie o dereglare sau chiar pur si simtul ca ai avut un contact sexual:-)stai linistita:-)
Din moment ce ti-a venit menstruatia nu are cum sa fi insarcinata. Daca acum era mai diferita ca de obicei nu cred ca are vreo legatura cu faptul ca ti-ai inceput viata sexuala. Mama ta cand ti-a spus ca poate fi o sarcina daca ai avut doar o scurgere poate a vrut sa vada cum reactionezi...
Nu te speria, nu cred ca esti insarcinata ci doar ai avut o luna mai agitata si de aia a venit mai repede (emotii etc). Mie una asa mi se intampla, daca intr-o luna sunt mai agitata imi vine mai repede iar fluxul este la fel ca la tine luna asta, adica in a 2-a zi mai mult si apoi se reduce si tot 4 zile ma tine. Totusi peste o saptamana asa pentru linistea ta poti sa iti faci si un test dar eu zic ca nu e cazul sa te ingrijorezi. Bafta!
Bai help mee aici o fata in balta scotetio am 15 jum vreau s-o fac pentru prima data dar nu stiu cum e help me :*:**
HappynewCenusa întreabă: