| MIRUNAmyra a întrebat:

Hey,am o mica problema acum cateva zile un baiat mi-a spus ca ma place si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el,dar mie imi place de altcineva, de el imi place doar ca prieten.Apoi pur si simplu am mers cu el la plimbare. Cand m-am intors a trebuit sa plece.Insa culmea cel pe care il placeam a stat numai cu cea mai buna prietena a mea. Apoi l-am intrebat in privat daca e suparat pe mine a spus cu indiferenta ca nu are de ce sa fie suparat dar ar fi preferat daca as fi ramas cu el.Si a plecat.Ce sa fac? Trebuie sa rezolv problema si cu celalalt baiat, cum?

7 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Spune-i băiatului pe care nu îl placi că între voi doi poate exista doar o frumoasă prietenie.
Probabil cel pe care il place te place şi el, dar s-a simtit putin neglijat de tine.
Invită-l la o plimbare ca să te revanşezi.

| Danysan a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca un baiat care te place si l-ai bagat la friendzone e similar pentru el ca si cum l-ar lovii o masina.Voi fetele faceti mari greseli in ceea ce priveste baietii.In momentu in care esi cu un baiat si nu iti place -spune-i direct de la primul semn pe care il observi ca il face catre tine ca il vezi ca un prieten si atat.Numai ca voi fetele la aspectu tupeu sunteti cam corigente si mai vb de baieti ca sunt mai retrasi.Acum sa vedem cum iesi din situatia asta.Sunt curios? Cum ai da-o unu tot o sa fie ranit :-p.Cat despre baiatu care il placi e putin cam gelos si nu cred c a avea motive.Eu daca as fi in locu tau nu as sta nici cu ala nici cu ala -Mai bine singura si linistita...

| sayWhaaat a răspuns:

Ii spui ca nu simti nimic pentru el, si apoi mergi cu el la plimbare ca sa isi faca iarasi sperante false. Of fetelor, ma intreb unde va este capul uneori.
Baiatului acela, friendzoned, i-ar fi mult mai bine daca l-ai lasa in pace.
Iar celalalt baiat pe care il placi, nu stiu, pur si simplu spune-i cum sta situatia, ca i-ai spus celuilalt ca e doar un prieten si ca pe el il placi.

| MIRUNAmyra explică (pentru sayWhaaat):

Tipic baietilor...ce rau esti cu asta sa isi faca din nou sperante false. laughing Tu nu ai avea curajul sa faci asta daca ar trebui.Deci colegu las-o moarta.tongue

| sayWhaaat a răspuns (pentru MIRUNAmyra):

Ce anume sa fac? Ce sa las moarta?

| MIRUNAmyra explică (pentru sayWhaaat):

Bine,ok nu conteaza.Ma refeream ca nu ai avea curaj sa dai sperante false cuiva, sa ii spui ca nu simti nimic pentru aceea persoana.

| iLoveMusic01 a răspuns:

Buna! Deci...baiatul pe care il placi este gelos. Asta inseamna ca intr-un fel tine la tine dar faza cu prietena ta cea mai buna e putin cam dura. Baiatul nu este serios..eu zic sa il lasi putin timp, daca vezi ca vine el la tine atunci inseamna ca ii pasa, daca nu, pentru el ai fost doar o simpla AMICA. Celalalt baiat trebuie sa inteleaga ca nu simti prea multe chestii pentru el. Daca ii spui adevarul cu siguranta va intelege. Daca amandoi baietii se supara, atunci inseamna ca niciunul nu te merita si ca mai bine astepti un alt baiat sa iti fure inima :*. Funda?