| Loredana96 a întrebat:

Hey...am o mica problema.Sint geloasacrying si asta ca tin prea mult la el si nu suport cind vad ca vorbeste cu alte fete.Imi este frica sa nu il pierd.Nu demult s-a impacat cu fosta lui prietena.El spune ca sint simpli prieteni.Dar mi-e frica ca ea sa nu il cucereasca iarasi.Pe mess mai mereu comenteaza pozele la prietenele mele de genul:super frumoaso.
Deci eu nu pot cind vad toate astea.
Mereu cind ne intalnim el ma saruta pe obraz...asta deja e ca un obicei.Ma apuca de mana in fata prietenilor lui, ma cuprinde.Sintem de jumatate de an impreuna dar niciodata nu ne-am sarutat pe buze.Defapt eu nu am facut-o niciodata, si el la fel.
Iar ambii avem 14 ani.Si ma intreb cind va fi asta, cum va fi.Mai ales ca pentru ambii va fi pentru prima data.Nici macar nustiu cum sa o fac happy
Ce spuneti sa fac?

Răspuns Câştigător
| adelaadelaadela a răspuns:

Mai sa fiu sincera si eu sunt cam geloasa dar de obicei am si motive incerc sa nu exagerez. iti trebuie putin tupeu sa il abordezismug saruta-l tu. nu e grau adica nu trebuie sa te gandesti la teorii, totul vine de la sine veti sti ce trebuie sa faceti. e mult pana te apropii de el. iti garantez ca dupa primul vostru sarut veti fi mult mai apropiati:* papa! spar ca ti-am fost de ajutor! pupiiici:*!

5 răspunsuri:
| adelaadelaadela a răspuns:

Merci mult de fundita ma bucur ca te-am ajutat! pastram legatura si ma anunti in caz ca apare ceva ok?winking

| Loredana96 explică (pentru adelaadelaadela):

Numaidecit...si uite ca a aparut o noua problema.Care ma face sa vreau sa morcrying(((

| adelaadelaadela a răspuns (pentru Loredana96):

Ascult.winkingtongue

| Marry410 a răspuns:

Pai tu ce vrei sa stii ..cum sa scapi de gelozie..sau cum sa va sarutati? ..mrg: Cand vine vorba de gelozie nu stiu ce sa-ti spun, si eu am fost geloasa si n-am facut nimic in privinta asta, cat despre sarut thinking, daca ai curaj, numai daca ai tu curaj, sa-i furi un mic sarut happy, dupa aia incepeti voi. Bafta :*

| pufarina95 a răspuns:

Incercal sa-i expici ca tu nu vrei sa mai fie apropiat de vechile lui prietene si ca nu iti convin comentariile lui dar sa ai grija sa nu pari foarte geloasa ca geloziea il va indeparta si cand santeti singuri incearca sa te apropii de el cand va pupati du-te cat mai apoape de gura si asa ai putea sa il saruti pe gura.
Sper sa te fi ajutathappy
Succes!