Mai sa fiu sincera si eu sunt cam geloasa dar de obicei am si motive incerc sa nu exagerez. iti trebuie putin tupeu sa il abordezi saruta-l tu. nu e grau adica nu trebuie sa te gandesti la teorii, totul vine de la sine veti sti ce trebuie sa faceti. e mult pana te apropii de el. iti garantez ca dupa primul vostru sarut veti fi mult mai apropiati:* papa! spar ca ti-am fost de ajutor! pupiiici:*!
Merci mult de fundita ma bucur ca te-am ajutat! pastram legatura si ma anunti in caz ca apare ceva ok?
Numaidecit...si uite ca a aparut o noua problema.Care ma face sa vreau sa mor(((
Ascult.
Pai tu ce vrei sa stii ..cum sa scapi de gelozie..sau cum sa va sarutati? ..mrg: Cand vine vorba de gelozie nu stiu ce sa-ti spun, si eu am fost geloasa si n-am facut nimic in privinta asta, cat despre sarut , daca ai curaj, numai daca ai tu curaj, sa-i furi un mic sarut , dupa aia incepeti voi. Bafta :*
Incercal sa-i expici ca tu nu vrei sa mai fie apropiat de vechile lui prietene si ca nu iti convin comentariile lui dar sa ai grija sa nu pari foarte geloasa ca geloziea il va indeparta si cand santeti singuri incearca sa te apropii de el cand va pupati du-te cat mai apoape de gura si asa ai putea sa il saruti pe gura.
Sper sa te fi ajutat
Succes!
linarkfts întreabă: