Nu cred ca ar trebui sa ii zici asa direct ca iti place de el pentru ca asa cum ai zis tu ori face la misto ori poate el chiar nu te place insa e un baiat cu bun simt. dupa aceea pici tu urat in fata lui. incearca sa te imprietenesti cu el, sa vorbesti cu el despre alte chesti, poate chiar despre relatia lui cu acea colega etc. daca te place sigur va deschide subiectul voi 2 impreuna. nu te sfatuiesc sa faci tu primul pas pentru ca gandeste-te ca sunteti toti 3 in aceeasi clasa si nu cred ca ar fi placut sa aveti conflicte pentru ca teoretic pana termini liceul/ scoala generala ar trebui sa fiti in aceeasi clasa. si mereu o sa va dusmaniti, o sa va uitati urat unul la celalalt. ma refer la toti 3. sau depinde ce conflicte se ivesc: intre tine si fata aceea sau altele. eu cred ca ar fi cel mai bine sa te imprietenesti cu el iar el daca e un adevarat baiat si te place va face el primul pas. oricum daca e sa fi cu el, fata aceea se va uita urat la tine probabil. insa el a fost cel care tea ales pe tine. nu tu ai fost cea care s-a dat la el ca sa zic asa.
Am aceeasi problema e chiar colegul d bank si se uita la mine k niste ochisori dinaia dulci...incearca sa vb k el sa il intrebi dc face asta si daca el chiar t plc.si daca t plc si si u il plc atunci puteti fi impreuna.dar sa ii spui k pentru a fi k tine trebuie intai sa se desparta de colega ta.sa nu te lasi induplecata prea usor...(funda?)
Buna! Faza cu mingea, sincer as faceo si eu, dovada de bun simt.Io zic sa nu te bagi peste colega ta, si fa-l sa ii dea papucii si sa fiti impreunabft!