anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, am o oarecare problema..imi place un tip mai mare decat mine cu 20 d ani si ..stiu ca si el ma place doar ca..nu prea stiu ce sa cred. vrea doar inca o fata in patul lui sau chiar simte ceva?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea, la varsta si potentialul tau, poti alege linistita un fiu, nu neaparat un tata!
De ce tii sa te maturizezi inainte de vreme, sa sari etape enorme de viata si la 25 de ani sa te simti de 40, intrebandu-te care e de fapt farmecul vietii?
Ia lucrurile usor, fa-le treptat si intelege ca diferentele extreme, duc la situatii extreme!
Nu ai nevoie de un tip care ti-ar putea fi tata ca sa fii fericita, deschide ochii mai bine si da-le o sansa celor cu varsta mult mai apropiata de a ta! Cel putin, vei putea fi tu stapana pe situatie, nu o jucarie in mainile altcuiva!

19 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nu stiu, parerea mea este ca voi ati putea filma continuarea filmului Irinel si Monica. Ce viitor ati avea voi impreuna? Priveste tabloul asta: La o scoala, suna clopotelul, ies copiii afara, intr-o parte se formeaza un cerc, stau, povestesc. La un moment dat, se apropie o persoana mai in varsta si il striga pe unul, asta iese din cerc, merge si vorbeste cu domnul acela si se intoarce apoi la colegii sai. Unul il intreaba "Cine o fost, bunicul tau?" "Nu, tata".

| CandiceDwi a răspuns (pentru Zenithf):

Cam asa e...doar ca unele lucruri ne orbesc happy

| Zenithf a răspuns (pentru CandiceDwi):

Totusi, ar fi altceva daca s-ar petrece asta in occident, sau oricum, intr-o tara cu speranta de viata si nivelul de trai diferit de ce este la noi. Gandeste-te ca ce ti-am zis eu anterior este doar varianta mai buna a viitorului...

| mona a răspuns:

as crede ca simte ceva pentru tine [momentan]dar mai mult as crede ca te vrea pentru altceva

| neutrino a răspuns:

Sper ca este o gluma, dar daca nu, e trist ca nu intelegi ca patul este singura legatura care ar putea fi intre voi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dăh sigur. Un om cu 20 de ani mai mare ca tine, cu siguranță vrea o relație serioasă cu tine. Ce naiba, nu mai aștepta, începeți o relație, cu siguranță va fi una serioasă.

| Pitzipoanca a răspuns:

Poi ori vrea o proasta s-o fu*a, ori vrea o proasta pe care s-o ia cu acte si sa o transforme in sluga.

| WildDream a răspuns:

E posibil sa te simpatizeze (iubire nu cred ca are cum) da mai mult ca sigur vrea si el sa incerce o prospatura...Ca la vasta lui sa agate una asa tanara e ceva. Te vrea de trofeu.

| Schatzyyyyy a răspuns:

Intreaba-l pe el, dar daca o sa fii cu el, doar pentru a avea el o fata in pat, ai face o mare greseala!

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Noi de unde sa stim? intreaba-l si poate ne spui si noua ca suntem f curiosi!

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Sa ghicesc tu ai in jur de 15-16 ani si un...(sa nufolosesc cuvinte urate) ti-a spus 2-3 vorbe si te-a facut de cap si gata e iubirea vieti tale te iubeste sicer.

Revino-ti.

Daca aveai minte nu mai postai intrebarea asta aici.

| CandiceDwi a răspuns (pentru ciocolatacupiperrosu):

Am cerut o parere nu am cerut acuze la persoana mea...nu imi sti nici gradu' de vulnerabilitate nici intreaga situatie asa ca nu ma poti acuza spunandu.mi ca nu am minte... daca nu aveam minte nu mai ceream pareri, actionam direct.

| ciocolatacupiperrosu a răspuns (pentru CandiceDwi):

Si eu ti-am spus parerea mea happy

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| PurceluAtomic a răspuns:

Doreste pasarica

| aaaandreeaa a răspuns:

Clar nu cred ca pentru el esti doar o aventura

| Maya_Maya_1994 a răspuns:

Tu ce crezi?

| Cris_Cristina_1995 a răspuns:

Ti-ar putea fi tata tipu al, cum ii spui. si cred ca tu mai mult de 14 ani nu ai! Plus de asta ce ar vede unu de 34 de ani la tine in cazu in care tu abia ai facut buletinu`, serios crezi ca daca ar dorii asa ceva nu ar gasi la altele mai mari decat tine?