Daca ai fi iubit prima persoana a doua nu ar mai fi avut ce cauta in viata ta. In alta ordine de idei, daca nu a mers din prima cu F ce te face sa crezi ca va merge a doua oara? Eu zic ca o saptamana sa le lasi pe amandoua, sa te gandesti bine si sa actionezi dupa.
O să spun ce am mai spus:
''Tu ce simţi cu adevărat?''
O iubeşti pe F şi vrei să te împaci cu ea, sau consideri că A te face îndeajuns de fericit încât să continui cu ea şi să lămureşti situaţia cu F.Trebuie să faci o alegere destul de grea. Gândeşte-te bine.
Dacă A te ajută, te sprinijă, dacă eşti tu însuţi cu ea şi mai ales dacă simţi sau începi să simţi ceva pentru ea, nu o lăsa.Nu la tot pasul găseşti o persoană care să te asculte, să te sfătuiască, înţeleagă, iubească.
Şi în plus, dacă relaţia ta cu F nu a fost deloc strălucită, crezi că va fi de acum? Oamenii rar se schimbă.Ai primit o altă şansă cu A.Profită de ea şi e posibil ca într-o bună zi, F să nu mai existe deloc (ca o iubire) în inima ta.
Ai grijă ce decizie iei!
Da intr-adevar cum spune utilizatorul "Marijuana", daca o iubeai cu adevarat pe F, nu-ti gaseai in primul rand atat de repede o alta iubita.Iti spuneai singur"Nu mai vreau alta iubita daca nu o pot avea pe ea"sau alte lucruri asemanatoare.Tu stii pe cine iubesti, eu zic sa-i accorzi o sansa lui A si sa vezi cum vor decurge lucrurile.De acolo stii tu mai departe.
Ps: Daca F te iubea nu-si cauta/gasea alt tip in timp ce era intr-o pauza cu tine.
Este alegerea ta!
Hmm, de ce ne intrebi pe noi? Nu suntem cu tine sa stim ce s-a intamplat? Este decizia Ta!
E simplu, alege-o pe a2a(A).stii dc? daca o iubeai pe prima(F) nu mai exista a2a(A). acum e alegerea ta