| A1999delina a întrebat:

Hey! Am o poveste mai lunga si as avea nevoie de o parere de la voi.
De cateva zile am plecat la mare cu gasca si ne-am cazat acolo la hotel. Suntem cativa prieteni, iubitul meu de 17 ani si eu care am 16. In unele nopti mai ramanem pe plaja si ne jucam sa ne punem provocari si altele. Acum doua seri o fata a fost provocata sa ii faca un oral iubitului meu (eu sunt virgina si de cand suntem impreuna am mai incercat niste chestii dar nu i-am facut niciodata oral) eu am ramas asa deoarece nu credeam ca o sa accepte dar s-a dus imediat.Nu am zis nimic si restul au continuat cu jocul intre timp pana s-au gandit ei sa vina. Cand a venit cu aia se vedea ca au facut si altceva si toti faceau glume si radeau pe seama asta. Apoi el s-a asezat langa mine si cum a vazut ca eram suparata a dat sa ma pupe dupa ce s-a lins cu aia, cum aveam si nervi l-am impins asa ca s-a ridicat si s-a dus sa ii faca aia masaj si se tineau in brate. Mie deja mi se facuse scarba asa ca am dat sa plec dar un prieten m-a tinut ca ce fac singura, ca e doar un joc, sa nu mai fiu si eu asa ca o sa isi dea el seama apoi si sa il las in pace acum ca mai e si ametit. Pana la urma am ramas si dupa am fost provocata sa il excit pe un baiat de acolo, eu am acceptat doar ca sa ii vad reactia lui. M-am pus in poala baiatului si l-am sarutat pe gat si alte alea apoi el mi-a zis ceva la ureche si atunci iubitul meu s-a enervat si m-a smucit de acolo ca sa imi tipe in fata la toti ca sunt o curva, eu am inceput sa plang si am plecat...
A doua zi cand ne-am trezit s-a pus sa imi ceara scuze si sa imi spuna ca se distra si el si asa, eu nu il bagam in seama si cand a vazut asta mi-a zis ca nu pot sa il ignor mereu pentru ca stie ca il iubesc si ca trebuie sa vorbim dar eu nu am zis nimic. Ieri a venit cu un buchet de flori iar sa imi spuna ca ma iubeste si ca sa il las sa imi explice si sa nu ma mai port ca o copila. Eu i-am spus ca nu are ce sa imi explice si ca pur si simplu vreau sa ma lase in pace si ca poate sa fie cu ce fata vrea, apoi mi-a zis ca nu vrea si ca el ma iubeste...
Azi nu am vorbit deloc si ma simt aiurea, nu stiu ce sa fac, suntem impreuna de doi ani si tin mult la el, mereu ma intelege si chiar daca ne mai certam nu rezistam asa mai mult de o zi dar de data asta nu pot, nu stiu dar ma doare enorm faza cu fata aia, nu o mai suport deloc, azi cando vazusem imi venea sa o bat...
Ce ar trebuii sa fac in legatura cu asta?

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Sa te desparti de el si sa va vedeti fiecare de drumurile voastre.

| MidnightR a răspuns:

Ce minte in cap aveti frate.Si tu si aia.Aia pentru ca stiau ca sunteti impreuna si tot au continuat sarada si tu pentru ca accepti.
Dar ce mai conteaza? Pana la urma e un joc.Mai asteptati putin si in curand si violul tot un joc o sa ajunga.

| Biu009 a răspuns:

Wtf cum sa accepti asa ceva din partea lui? Esti ok? Daca iubitul meu ar face asa ceva l-as linşa

| LiveTheMoments a răspuns:

Lasa-l sa-ti povestească cum a fost si gata

| andradadecu a răspuns:

Eu in locul tau nu l-as ierta, acum nu stiu ce gen de baiat este. mai lasa-l cateva zile sa vezi daca are rabdare si daca ii pasa de tine

Răspuns utilizator avertizat
| MariaIoana95 a răspuns:

Nuu miii se pare deloc normal, Adelina baiatul asta nu te iubeste. Nu poti insela in joaca. Si tu doar te ai pus in brate la ala, si te a jignit in fata tuturot?! Eu chiar as fi batut o pe aia, si pe ala care a spus provocarea. Chiar nu te iubeste. Daca ii ierti infidelitatea asta si jicnirile astea o va face tot timpul. Te tine pentru ca vrea sa o faca cu tine. Chiar nu iti dai seama? Sunt o multime de baieti care ar dace orice sa aiba o fata cuminte si virgina. El nu este pentru tine. Oprestete pana nu va fi prea tarziu. Si gandeste-te cat de mult te a jignit in fata tuturor. Si apoi daca il ierti asa te vor vedea toti din grupul ala. Si lui ala care te a oprit, un pumn in moac* ia s fi dat. Bineinteles ca baietii tin cu baietiii. Daca vrei poti sa ei in considerare sfatul meu daca nu vrei nu l lua. Dar gandeste-te bine, viata ta acum incepe. Sunt multi baietii. O palma,, prietenului'' tau nu ar strica. Si o merita. Si bineinteles ca nu trebuie sa l pupi, ai facut foarte bine.