Ce minte in cap aveti frate.Si tu si aia.Aia pentru ca stiau ca sunteti impreuna si tot au continuat sarada si tu pentru ca accepti.
Dar ce mai conteaza? Pana la urma e un joc.Mai asteptati putin si in curand si violul tot un joc o sa ajunga.
Wtf cum sa accepti asa ceva din partea lui? Esti ok? Daca iubitul meu ar face asa ceva l-as linşa
Eu in locul tau nu l-as ierta, acum nu stiu ce gen de baiat este. mai lasa-l cateva zile sa vezi daca are rabdare si daca ii pasa de tine
Nuu miii se pare deloc normal, Adelina baiatul asta nu te iubeste. Nu poti insela in joaca. Si tu doar te ai pus in brate la ala, si te a jignit in fata tuturot?! Eu chiar as fi batut o pe aia, si pe ala care a spus provocarea. Chiar nu te iubeste. Daca ii ierti infidelitatea asta si jicnirile astea o va face tot timpul. Te tine pentru ca vrea sa o faca cu tine. Chiar nu iti dai seama? Sunt o multime de baieti care ar dace orice sa aiba o fata cuminte si virgina. El nu este pentru tine. Oprestete pana nu va fi prea tarziu. Si gandeste-te cat de mult te a jignit in fata tuturor. Si apoi daca il ierti asa te vor vedea toti din grupul ala. Si lui ala care te a oprit, un pumn in moac* ia s fi dat. Bineinteles ca baietii tin cu baietiii. Daca vrei poti sa ei in considerare sfatul meu daca nu vrei nu l lua. Dar gandeste-te bine, viata ta acum incepe. Sunt multi baietii. O palma,, prietenului'' tau nu ar strica. Si o merita. Si bineinteles ca nu trebuie sa l pupi, ai facut foarte bine.
HappynewCenusa întreabă: