| Euu8 a întrebat:

Hey! Am o problemă: acum 3 saptamani am avut contact sexual cu partenerul meu dar nu vaginal. Sunt virgina si am racit la ovare si nu mi-a venit menstruatia. Care sa fie cauza? Pot fi însarcinata? Cand imi va veni?

Răspuns Câştigător
| VenomMMA a răspuns:

Deci, tu zici ca esti virgina. Presupun c-ai facut sex oral. Ok, in primul rand nu ti-a venit menstruatia c-ai racit la ovare, iei antibiotice, asta s-ar putea sa-ti fi dat putin peste cap ''timpul'' la care tu era obisnuita sa-ti vina menstruatia. In continuare... nu ai cum sa ramai gravida din moment ce n-ai fost penetrata in vagin si nu si-a dat drumul in tine. Nu ramai gravida cand faci sex oral, anal. happy

2 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Regula nr 1- Nu folositi sculele inainte de a citi Manualul de utilizare. Pericol de accidente.

| corbulalbrosu a răspuns:

Menstruatia nu se produce la data la care a fost calculata in 2 cazuri si anume; 1. ) daca ciclul menstrual este de tip NEREGULAT si 2.) in cazul in care s-a instalat o sarcina in uter. Probabil daca ai fi explicat in ce a constat acel contact sexual care nu a fost "vaginal"? si raspunsul ar fi fost unul mult mai concret si probabil corect. Doar dereglarile hormonale sunt in stare sa modifice desfasurarea un ciclu menstrual si in cazul tau se pare ca acest lucru este motivul principal. O raceala sau alte afectiuni medicale nici stresul si oboseala NU provoaca NICIODATA dereglari ale ciclului menstrual. Daca intr-adevar ciclul tau menstrual este de tip NEREGULAT atunci nimeni nu poate sa prevada momentul producerii menstruatiei. De asemenea existenta unei sarcini chiar si ipotetice se poate exclude aproape in mod sigur fiindca nu a ajuns sperma in vaginul tau. Multa sanatate!