| LoveNaruto a întrebat:

Hey! Am o problema ca sa zic asa. Sunt cu un baiat de o luna si la inceput a fost totul bine si frumos. Noi insa invatam la scoli diferite si cu program diferit deci in timpul saptamanii nu ne vedem decat in week-end. La inceput vorbeam des pe mess si facebook dar in ultima vreme nu a mai intrat si cand intra nu ma baga in seama. In ultimele 2 saptamani nu am putut sa ne vedem pentru ca nu am putut nici eu si nici el si cred ca asta a cam racit lucrurile. Spre exemplu daca ii trimit un mesaj pe la 16 imi raspunde pe la ora 19. Si nu stiu ce as putea face. Oare vrea sa se desparta de mine? Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| Razvy112 a răspuns:

Cu parere de rau iti spun ca lucrurile se duc in jos... ar cam trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca va veti desparti// straight face imi pare rau pentru tine straight face

| LoveNaruto explică (pentru Razvy112):

Ai avut dreptate ne-am despartit...

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu poti face decat sa-ti cauti un prieten cu care sa te poti vedea mai des. Asa este o relatie normala.

| SunnyDay88 a răspuns:

Daca tine la tine nici distanta si nici timpul nu il vor putea indeparta de tine. daca o face inseamna ca nu a meritat de fapt sa te uiti la el.

| Ycu a răspuns:

Daca il iubesti si crezi ca merita relatia eu zic sa insisti si nu doar prin mesaje, suna-l suprinde-l arata-i ca daca se va despartii de tine, ii va parea rau. Succes.

| Anny123451 a răspuns:

Eu zic sa vb cu el, ca poate e foarte ocupat si sa va faceti o zi libere doar pentru voi doi si a retraiti ce aati avut la inceput.