| strawberryy a întrebat:

Hey am o problema ciclul meu s-a terminat sa zic asa dar au trecut deja 10 zile si imi curge un lichid maro nu stiu ce sa fac sa scap de elsad nu curge mult dar am impresia ca gata am scapat si iar ma trezesc cu el. oare am racit? sau care ar fi problema? multumesc!:*

4 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Da, probabil ai racit! Dar cel mai bine, spune-i mamei tale! Sau daca nu vrei sa afle, du-te la medicul de familie daca esti minora, si cere-i o trimitere la ginecolog, fara sa iti fie rusine! Daca esti minora, cu acea trimitere controlul va fi gratuit! si iti va spune ce se intampla! Bafta :*:*

| IrimieRaluca a răspuns:

Poate sa fie infectie sau poate sa fie hormonal - progesteronul sa fie prea scazut. Cel mai bine e sa mergi la ginecolog. O prietena a patit ca si tine; i-a dat cateva pastilute si s-a rezolvat. Curaj!

| expertulginecolog a răspuns:

happy pai scuze ca ati zic asa direct este infectie du-te la ginecolog e urgent sunt ginecolog sa stii happy

| Beeee a răspuns:

Scurgerile maronii reprezinta resturi de cheaguri de sange eliminate cu greutate, nu este ceva grav si asa se manifesta ovulatia care nu are "suport hormonal", adica in timpul ovulatiei corpul nu secreta suficient progesteron.