| Balanica12 a întrebat:

Hey! Am o problema de relatie sa zic asa... cei care vor sa ma ajute o sa aiba de citit laughing

Nici nu stiu cu ce sa incep... e o tipa, superba, frumoasa, atat fizic cat si psihic. Totul a inceput acum 2 ani, 2 sau mai mult ani din viata mea in care am alergat dupa ea si pnm destul de trist pentru ca intr-un sfarsit nu am realizat nimic.
Am fost intr-un grup si na noi doi am avut un alt mod de comunicare fata de ceilalti usor, usor grupul s-a destramat, dar nu de tot.
Eu i-am facut un mic cadou referitor la amintirile impreuna si toate bune si frumoase pana aici. In tot acest timp ea avea un iubit de o bucata buna de timp. Vine vara iar ea se duce cu el la mare distanta la munca, sigur dupa ce avem noi o mica intalnire si ea imi spune asta. Pentru mine a venit ca un soc! Si dupa ce am auzit ce mi-a spus, in gandul meu au venit tot felul de chestii. Dupa asta n-am mai vorbit deloc cu ea si eram super dezamagit de tot. Aici apare depresia ca sa zic asa, pentru prima data am inteles ca poti sa vezi o persoana in alte persoane si toate gesturile si rasul si parul, mersul, mirosul il poti regasi in alte persoane chiar si in barbati. Pentru prima data am inteles de ce HALK se imoaie cand o vede pe tipa aia si ca poti vedea pragul abia atunci cand dai cu capul de tocul usii. Cea mai grea vara si cea mai trista din viata mea.Ii vedeam prietenii ei, imi amintea de ea, o vedeam in alte persoane, din nou ea. Am avut noroc sa zicem cu munca in domeniul turismului. Am avut contact cu oamenii si in loc sa-mi fie mai bine mi-a fost mult, mult mai rau.
Dupa o vara de seceta sentimentala si dupa ce mi-am schimbat job-ul pentru ca acolo era depresia cea mai mare, intr-o seara intru pe Facebook si vad o poza, automat mi-am dat seama ca sufera nu stiu cum, dar asa era.
Peste 2 zile dupa ce am vazut poza aia, am primit un mesaj Hey! ce mai faci tu? Dupa o conversatie scurata ne vedem fiecare de treaba.
Ei bine peste 3-4 saptamani o invit sa iesim la un chico laughing Aici supriza! Ea imi spune ca-i singura si ca nu mai e cu ala, dar mi-a spus intr-un mod asa... ca si cand ia-ma laughing Dandu-mi seama de asta m-am gandit sa ma mai joc asa putin. Prima intalnire a fost epica, adica am dat bine. Singurul lucru a fost ca nu am vrut sa o sarut din prima intalnire. Intre timp am mai avut pauze, avand aceste pauze mi-am dat seama ca ea se schimba foarte repede si eu nu bat pasul cu ea. Am mai avut multe intalniri, mi-a dat de inteles de multe ori ca ma vrea, si eu am facut acelasi lucru.Singura prostie a fost ca am intarziat cu sarutul. Doar ca am observat ca ea nu e ceea ce se arata si ca minte, nu se tine de cuvant, spune ca face ceva si de fapt face altceva... Inainte parca ma respecata, dar acum imi vorbeste asa flegmatic gen, dar tot imi da semne ca ma vrea.
Am mai avut intalniri, destule pot sa spun si n-am reusit sa o sarut pentru ca (habar nu am).
Imi tot spunea ca se dau baietii la ea si e foarte cautata si ca ea s-a vazut acolo, si acolo, la asteptat acolo pe ala si ca vorbea cu el, probabil pentru ca e posibil sa ma pierzi zic eu, etc
Imi spunea ca vrea sa experimenteze si ca vrea sa vada cum e asa, asa.
Moment in care m-a luat plictiseala si cred ca a observat asta, dupa nu-i mai dadeam importanta.
Am tinut-o ceva timp asa.
Dupa vine o pauza destul de mare intre noi. Intre timp eu la munca vad o tipa super misto, cu acelasi par, acelasi corp doar ca nu era ea, era o alta tipa care se apropia foarte mult de aspectul ei. Ei bine nu trece mult si eu ma combin cu tipa asta doar pentru ca imi amintea de ea. Sigur relatia s-a dus, tipa era la bucale pentru ca era la facultate eu nu aveam timp de nimic, iar ea venea la mine la munca sa ne vedem pentru ca eu nu aveam cum, lucram zi de zi. Imi pare rau de ea, era o femeie in toata firea si foarte inteligenta fata de marea mea iubire. Ironia sortii face ca si tipa asta l-a gasit pe fostul in mine si doar pentru asta a stat, dupa ce am ajuns la un comun acord ca nu va tine relatia, ne despartim. Toate bune si frumoase, vine ziua de nastere a marii mele iubirii. Dupa apar acolo si parea ca ii era foarte dor.
Ei bine dupa ce am plecat de acolo a urmat pauza asta si mai mare. Ea deja vorbea cu unul de la mama dracu, iar eu trebuia sa merg intr-un oras unde era si fosta mea.
Inainte sa plec ea imi spune Ma! tu nu cumva pleci la aia? Eu i-am spus ca Nu! Si sincer eu am plecat in alt oras pentru a castiga bani si pentru a ma dezvolta din punct de vedere profesional.
De aici incolo se destrama tot, nu mai vorbim, imi e dor de ea si na. Nu stiu ce sa mai fac, ultima data cand am vorbit eram foarte sec cu ea.
Un alt semn misto e ca m-a prezentat parintilor ei si dupa mi-a spus ca mama ei ma place happy
Si aici vine din nou un tsunami foarte mare si eu singurul de pe plaja, depresia ma loveste si ma face sa nu ma mai simt eu, nu ma mai regasesc.
Nu stiu ce sa mai fac daca o bag in seama sigur raspunde, dar oare o fi bine daca ma intorc? Daca era sa fie nu s-ar fi intamplat ceva pana acum? Simt ca s-a jucat cu mine, si sincer am cheltuit multi bani si mult timp. Intr-o zi imi spune un domn batran cat timp mai ai de gand sa stai in astia 2 ani?
Imi pare foarte rau ca nu s-a intamplat ceva, de fel sunt extrem de ambitios si nu las nimic sa nu iasa cum vreau eu. O vreau, dar nu o vreau.
Nu stiu ce sa fac, tocmai de asta vreau sa aud niste sfaturi, idei, etc
Ce stiu este ca in cazul in care eu ma combin cu ea, relatia nu va tine foarte mult.
Dar ce stiu mai bine este ca o sa-mi para foarte rau ca nu am actionat la timp. Mare-i zicala Ceea ce nu traiesti la timp, nu vei trai niciodata.
Acum in momentul de fata incerc sa gandesc la rece, ma sfatuiesc cu tovarasii si beau multa vodka. Degeaba stau, degeaba imi spune unul si altul sultii ca sa zic asa. E ceva gen Multi ma trateaza cu caldura, dar mie imi este foarte frig.
Sincer nu stiu care este realitatea, nu mai gandesc la rece, o caut pe ea in alte persoane si nu mai traiesc momentul. Ma gandesc 25 din 24 de ore la ea. Ea e femeie are zeci de mii de avantaje fata de mine, nu spun ca eu nu am, dar nu stiu ce sa fac. Am gresit recunosc pentru ca trebuia sa fac primul pas, nasol e ca nu mi s-a intamplat ceea ce mi s-a intamplat cu ea. Adica fericire maxima si atunci cand esti cu ea totul e genial si nimic nu e nasol. Am stat mult dupa curul ei si cred ca eu renunt si altul o castiga. De multe ori m-am simtit ca eu o plimb si altul isi face treaba de barbat. Va rog nu stiu spuneti-mi ce sa fac? Dau cate funde vrei, dar ajutati-ma. Nu am semne de puctuatie pentru ca nu m-a lasat robotelul de pe TPU laughing)

5 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Ai cam pierdut timpul pentru ca nu ai fost indraznet. Pare mai mult o obsesie nu stiu cat iti place cu adevarat, poate o vrei doar pentru ca nu ai avut o. Dar timpul nu este trecut, poti incerca intr o seara sa iesi cu ea, si sa ai curaj sa actionezi, nu e chiar asa de complicat daca chiar iti place aceasta fata. Poti sa vorbesti cu ea deschis, si ea este dezamagita de faptul ca nu ai actionat niciodata si vezi la ce concluzie ajungeti

| Balanica12 explică (pentru Emma30555):

Sunt foarte convins ca ea este dezamagita de faptele mele, dar mi-am dat seama ca's intragostit de ea si nu pot spune ca nu s si obsedat, dar uite cand esti indragostit pierzi realitatea si faptele nu le constientizezi Cred ca ar trebui sa gandesc mai mult la rece N-ui vorba ca am avut-o' sau nu pentru ca am mai pierdut eu lucruri mai importante in viata Am stat am analizat si am realizat ca nu's sanse de o relatie buna Eu am ajuns bine, am postat pe un site iar ea a vazut, m-a bagat in seama si i-am vorbit cu indiferenta. O sa-mi fie foarte greu sa accept ca renunt, cu timpul trece dar sper sa si accept asta pentru ca sunt foarte incapatanat si degeaba vin unul si altul cu sfaturi daca nu ma lovesc de tocul usii, nu vad pragul... Crezi ca-i bine ce fac?

| Emma30555 a răspuns (pentru Balanica12):

De ce nu incerci sa fii cu ea? Ce te retine? Sti cum e vorba aia mai bine sa ti para rau de ce ai facut decat de ce nu ai facut! Poate o sa mearga nu ai de unde sa stii, si chiar daca nu merge nu ai de ce sa regreti, parerea mea este sa incerci sa fii mai hotarat si sa actionezi

| Balanica12 explică (pentru Emma30555):

Pentru ca simt ca pentru ea nu valorez nimic si daca ar fi simtit ceva pentru mine in astia 2 ani sigur se intampla ceva. Simt ca profita de mine si ma baga in seama doar atunci cand e sigura, nu doar pentru ca ar simtii ea ceva. Plus ca pleaca din oras, asta imi da garantia ca nu va tine relatia in caz ca va fi, tentatia e mare. Si nu e nesiguranta e realitate. De asta nu stiu ce sa fac, intelegi. Normal ca nu am de unde sa stiu daca asa va fi.

| Emma30555 a răspuns (pentru Balanica12):

Incerci sa fii cu ea si daca te refuza cand vrei sa fiti mai intimi renunti daca nu poate va fi bine. Si tu ai gresit ca ai fost asa timid, ai obisnuit o asa, trebuie sa ti schimbi un pic atitudunea sa fii mai hotarat