Ai cam pierdut timpul pentru ca nu ai fost indraznet. Pare mai mult o obsesie nu stiu cat iti place cu adevarat, poate o vrei doar pentru ca nu ai avut o. Dar timpul nu este trecut, poti incerca intr o seara sa iesi cu ea, si sa ai curaj sa actionezi, nu e chiar asa de complicat daca chiar iti place aceasta fata. Poti sa vorbesti cu ea deschis, si ea este dezamagita de faptul ca nu ai actionat niciodata si vezi la ce concluzie ajungeti
Sunt foarte convins ca ea este dezamagita de faptele mele, dar mi-am dat seama ca's intragostit de ea si nu pot spune ca nu s si obsedat, dar uite cand esti indragostit pierzi realitatea si faptele nu le constientizezi Cred ca ar trebui sa gandesc mai mult la rece N-ui vorba ca am avut-o' sau nu pentru ca am mai pierdut eu lucruri mai importante in viata Am stat am analizat si am realizat ca nu's sanse de o relatie buna Eu am ajuns bine, am postat pe un site iar ea a vazut, m-a bagat in seama si i-am vorbit cu indiferenta. O sa-mi fie foarte greu sa accept ca renunt, cu timpul trece dar sper sa si accept asta pentru ca sunt foarte incapatanat si degeaba vin unul si altul cu sfaturi daca nu ma lovesc de tocul usii, nu vad pragul... Crezi ca-i bine ce fac?
De ce nu incerci sa fii cu ea? Ce te retine? Sti cum e vorba aia mai bine sa ti para rau de ce ai facut decat de ce nu ai facut! Poate o sa mearga nu ai de unde sa stii, si chiar daca nu merge nu ai de ce sa regreti, parerea mea este sa incerci sa fii mai hotarat si sa actionezi
Pentru ca simt ca pentru ea nu valorez nimic si daca ar fi simtit ceva pentru mine in astia 2 ani sigur se intampla ceva. Simt ca profita de mine si ma baga in seama doar atunci cand e sigura, nu doar pentru ca ar simtii ea ceva. Plus ca pleaca din oras, asta imi da garantia ca nu va tine relatia in caz ca va fi, tentatia e mare. Si nu e nesiguranta e realitate. De asta nu stiu ce sa fac, intelegi. Normal ca nu am de unde sa stiu daca asa va fi.
Incerci sa fii cu ea si daca te refuza cand vrei sa fiti mai intimi renunti daca nu poate va fi bine. Si tu ai gresit ca ai fost asa timid, ai obisnuit o asa, trebuie sa ti schimbi un pic atitudunea sa fii mai hotarat
00Andreea008 întreabă: